elisscicek Kovaburcu ilk aşınız mı ? Valla o değişir kişiye göre ama ben ilk tetenoz aşımın ağrısını acısını abartısız 10 gün çektim 🙄 2.aşımın ağrısı acısı hiç olmamıştı mesela...
Melegimm19 Kovaburcu 3.gün sadece yapılan yere bastırdığımda acıyordu 2 gün kıpırdatamamıştım ama bende canım kimi de hiç ağrı çekmedim diyor kişiden kişiye değişiyor sanırım 😓
Ererer Kovaburcu aynen su an bende onla ilgili açtım bi soru . Daha sabah yaptım şimdi kolumu kaldrmyrm sola yatamyrm
Duygubelis Kovaburcu ben ne vurulurken hissettim ne de sonrası çok şükür zorlamadı hiç hafif ağrı oldu oda çok umursancak bişey değildi isterseniz buz koyun iyi gelir
Biyolog 2 gün önce ilk dozu yaptirdim hic acimadi agri sızımda yok çok şükür. Sadece üstüne yatınca belli ediyor kendini. Kişiden kişiye değişiyor sanirim
Kovaburcu Biyolog bende ki durunca agrımıyor ama kolumu kaldırayım bir şey taşımaya calısayım yapamıyorm üstümü zor giydim agrıyor
elisscicek Kovaburcu valla şaka değil 😂 dedim ya kişiden kişiye göre değişir bende ilki uzun sürmüştü ve ebem eğer acın ağrın olursa soğuk uygula demişti buz değil ama soğuk bi deneyin isterseniz 🤗
MENUR Kovaburcu ilk aşı da 5 6 bi ağrı sızlama oldu kolumu kullanamadım çok hatta uzerine yatmadigim halde bi ağrı yine oluyordu 2. Sıkıntı olmadı çok şükür
Berdogan Ağrısı olanların ağrı eşiği çok düşük galiba hiç öyle oldum bittim bir ağrısı olmuyor ben 2 doz vurulmuşum. Bi arkadaşım tek doz ile gözümün önünde kıvrandı biraz nazlı mıyız acaba 😊
Kovaburcu Berdogan yok ya tişört giyerken mesala kol kalkmıyor böyle bir ağrı yok durdugu yerde agrımıyor ama 😀keske nazdan olsaydı ya😂😂
Hazelkrnz Kovaburcu ben 3 gün kullanamadım ilk dozda kolumu iş yemek falan yapamadım bide soluma yatıyorum diye sağa vurdurdum hepden kötü oldum yemek bile yiyemedim 2. Dozda şükür hafif bi sızı vardı ama ilkinin yanında hiç bişeydi