Kovaburcu Ödem sorunu olanlar nasıl çözdü şalgam ve hamurişine abanmıştım hızla şiştim bıraktm 2 gündür ne yapmam lazım durumum cok vahim 😢
Yassemin Kovaburcu tuz tüketimini en aza indir can’ım. Tuzu çok tükettiğinde ödem daha çok oluşuyor. Kendini çok fazla yorma. Ne çok yat ne de çok ayakta dur. Su tüketimini arttır. Ben 37. Haftama geldim ödem oluşmadı doktorumun tavsiyeleri sayesinde
sevgitekes Kovaburcu ödem derken nasıl oluyor yani benim ayak bilegim bacak çok agriyo ayak bilek tarafım şişmiş üstüne oturamiyorum bile bu hafta oldu 26+3 üm
espalp Kovaburcu az tuz, az ayakta kalmak, bol su içmek en güzeli 😍 20’lerin başında bende de çok ödem vardı 20’lerin sonlarına doğru geçti
Griwomen [bilinmeyen] canım maden suyu içmeni öneririm birde sabahları kahvaltıdan sonra yürüme imkanın varsa yürü. Günde yarım saat de olsa ayaklarını kaldır havaya öyle yat iyi gelir inşallah 💕
Griwomen Kovaburcu magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Tuzluyu kestin mi hamur işini bende yedim bir ayda 3 kilo alınca bıraktım 🙈
Kovaburcu Griwomen bıraktm 2 gündür üzüldüm baya ya moralim bozuldu normal doğum istiyorm şimdiden böyle olursam yandım
Griwomen Kovaburcu bende başlıkta yazıyor kocaman soruyorum kaç haftalıksın diye sorry 🤣 gece gece kendime gülesim geldi 🤣🤣
Kovaburcu sevgitekes ben 20. Haftada 8 kilo aldm senin kilon cok normal ağrı olayını bilemedm ama ödem değil o ödem ağrı yapmaz bir şey eksikliğinden olabilir
Kerem_alyadua Kovaburcu cok erken ödem olmus dikkat et tansiyonn cıkmasın ben hiç tuZlu bişy yemiyorm hergün 3 litreden fazla su içiyorm ve yürüyorm 28+2olduk henüz ödem olmadı
Kovaburcu Kerem_alyadua aynen dikkat ediyorm artk tansiyonum düşük cıktı ya sasırdı hemşire 9/7 cıktı