Zlmdemir Kızlar merhaba bebeğiniz hareketlerini hatta tekmesini bu haftalarda nerenizde hissediyorsunuz?benimki maşallahı var kasıklarımda ip atlıyor sanırım🙄
Happy12 Zlmdemir demekki öyle hisseden bi tek ben değilmişim sevindim 😂 sanki içimde ip atlıyor kızım vallahi hep bi hareket maşallahı var aman nazar değmesin 👱👼 normalmiş ama hareketli olması 😊
Ozge3747 Zlmdemir Bazen kasıklarımda bazen de göbeğimin hizasında hissediyorum. Doktorum kasıkta hissettiğin zaman yerçekimine fazla maruz bırakma yat dedi. Sürekli pozisyon değiştiriyorlar
Ozgecicek Bende 24 üm bazen çok hareketli oluyor bazen de nerdeyse hiç hissetmiyorum bazen sadece ufak bir pıt ediyor sizin de öyle mi yoksa günlük hareketli mi
Nur___ Ozgecicek benimde öyle çok aşırı değil, kasık bölgemde daha net bi kaç hareketlenme oluyor, 23+4 üm bu arada, Akşamları sağ göğsümün altı ağrıyor yani kaburga ağrım oluyor
Ozge3747 Ozgecicek Benim de öyle canım, bazen hiç durmuyor bazen de gün içinde aynı söylediğin gibi çok yavaş pıt şeklinde hissediyorum. Doktor 28 haftaya kadar düzenli hareket olmayabilir dediği için fazla üstünde durmamaya çalışıyorum ama yine de korkutuyor bazen
Ozgecicek Nur___ tamam ya ağrılar büyüdüğü yukarı çıktığı için bence Hareketlerde giderek artar inşallah
Ozgecicek Peony benim de dün resmen hiç hareket etmedi saatlerde yattım müzik açtım 3 saatin sonunda pıt etti essek sıpası 😂
MucizeAnnesi3545 Peony ben gecen hafta bi bucuk gün hissetmedim hemen acile gittim Allahtan bişiyi yokmuş korkuttu bizi, doktorlar dedi bi gün hissetmeyince mutlaka gelin ne olursa olsun
Nisanurnur Bende ayni haftadayim cok assagalarda hissediyorum ozellikle aksamlari cok korkuyorun demekki bolelee bu haftalar😀
MucizeAnnesi3545 Bende 25 haftalığım 🤗 bizimki de maşallah her alanda kendini çok net gösteriyo 😂 özellikle kasıklarımda