Ulku12 Merhaba arkadaşlar 18. Haftada bebeğinizin kilosu ne kadardı ve hareketleri nasıldı ultasonda benim bebeğim çok az harekt ediyor internetten izlediğim ultarason videolarında bebekler yerinde durmuyor maşallah sizin bebekleriniz nasıl
defne55 Ulku12 Canım 18 haftada doktora gitmedim o haftadaki kilosunu bilmiyorum ama ultrasonda harekete gelirsek ben 23 haftaligim ilk defa bu kontrolde ultrasonda oynadığını gördüm daha önceden hiç görmedim 😂
Hurit Ulku12 her bebek aynı olmayabilir canım doktor bir sıkıntı soylemediyse birşey olacağını sanmıyorum hiç canini sıkma bu yönden her çocuk aynı olacak diye birşey yok.18 değilde ben 20. Haftamdayim yakın zamanda gittik doktora ve 368 kilo olduğunu söylemişti sizin kaç kiloymus
NihanMine Ulku12 ve bizim kız o kadar hareketli ki anlatamam taaa 8. Haftadan beri ultrasonda uzun uzun kalıyorum sakinleşsin de görelim diye 😂 her seferinde şok içerisinde izliyoru kızçeyi babasıyla 😂
Hurit Ulku12 gayet iyi bence doktor bir sorun var demedikten sonra sakın endiselenme canım bebeğin alacagi kiloda belli alsın diye ayrı bı çabaya girme az az faydali şeyler ye iki kişilik yeme iki kişilik dikkat et 💞
Ulku12 NihanMine biz cok nadir goruyoruz harek ettiğini ağır abi olucak sanırım doktor bile öyle diyor 😂😂
NihanMine Ulku12 bizim ki de kız güya insan biraz uslu durur amuda mı kalkmadı zıplamadığımı kalmadı takla mı atmadı daha neler neler allahtan hepsinin videosu var yoksa kimse inanmazdı😂
Ulku12 NihanMine ay ne güzel keşke bizimkiside yapsa keyfe kedar elide koymus kafasının arkasına bacakları ust uste aymıs yatıyor 😂😂😂
Semooshh Benim bebiş de çok hareketli, değil ya uyuyo ya az hareket ediyo 😁 sakin bebişler olurlar inşallah doğduktan sonrada. 17.haftamda 180gram Dı. 21.haftamda da 440 civarı.
NihanMine Ulku12 😂 ama içerde nasılsa dışarda da öyle olur derler büyükler 😂 bence bırak yatsın sessiz sakin 😂
Alessia Ulku12 18 haftalık bebek daha kucuk duzenlı haraket etmez hatta erken bıle hıssetmıssınız 26 haftalıgım her gun masallahı var doktorum 29 haftadan ıtıbaren duzenlı haraket eder dedı sıkıntı yapmayın
Bahar4730 Ulku12 250 gramdı 18. Haftamızda ben hareketleri 16. Haftada anlamaya başladım ama daha az az dı şimdi 20+2 deyim baya patır patır vuruyor dert etme iki gün hiç hareketini anlamadım aktif olduğumdan eşime doktora gidelim diye dayandım gerek yok yatıyordur böyle düşünme dedi bende senin gibi efhamlandım yani sonuç gayet iyi