1gizem2 Kızlar bişey sorcam size ben bı kayiplarim için genetik ana bilim dalına gidip test yaptrmam gerekiyormuş peki ben şimdi randevu alcam da genetik ana bilim dalı çıkmıyor bölümlere girdiğimde acaba kadın doğuma mi randevu almam gerekiyor bir bilginiz varmi
ekara 1gizem2 ben genetik test yaptırmıştım düşüğümden sonra ama genetik sonucu net bir sonuç vermiyor ve her hamilelik başka bir oluşumla oluşuyor o yüzden şimdiki genetiğe baksalar bile sonraki çocuğunuz aynı genetikle doğmuyor. Ben yaptırmanızı tavsiye etmem ben boşuna yaptırmışım. Şuanda 4.5 aylık hamileyim. Her hamilelik kendisine özgü korkmayın bir kaç ay sonra tekrar deneyin.
Bsrztrk 1gizem2 bende genetigime baktirmistim. Kadın doğuma gittim onlar yönlendirme yaptılar.bazi hastaneler 2 bazıları en az 3 düşük olmadan bu tahlilleri yapmıyorlar.bizi çok ugrastirdilar bı kaç hastaneye gittik yaptırabilmek icin. Kanda pıhtılaşma var mı diyede baktir. Bu sebepten dolayı da düşükler olabiliyor.genetik için eşinle birlikte gitmen gerekir ikinizdende kan almaları lazım.
ManolyaZorAltun 1gizem2 kadın dogumbakmiuor bende bağcılar araştırmada yaptirmistim ama çok oldu hatırlamıyorum şimdi bölümü yaa :(
Dlktpl 1gizem2 unıversıte hastanelerı yapıyor genelde bırde dr una rastlaman lazım benım 20 haftalık kaybım var gittim kendı baktıraşım dedı dr
1gizem2 ekara anladım canım bende bu gebeliğimin neden sonlandigini bebeğimin gelişiminin neden durduğunu öğrenmek istiyorum hayırlısı yinede yaptrlm birşey kaybetmem en azindan
1gizem2 Bsrztrk evet canım ben özele gttim doktorum devlette yaptrmami söyledi o yüzden haftaya gideceğiz eşimle beraber kanda pıhtılaşma testi ayrımı oluyor onu da mı genetik bölümünde yapiyolar hiç blmyrum teşekkür ederim canım ilk önce kadın doğuma mi randevu almam gerekiyor canim
1234567bsr- Bölümün adı tıbbı genetik olarak geciyor canım. Yanı hastanelerde oyle arama yaptır. Ayrıca ıst da yasıyorsan eger zeynep kamılde var ben gıtmıştım
1gizem2 1234567bsr- Konya'da yaşıyorum canım teşekkür ederim ben bı bakiyim da randevu aliyim benim 2 kaybım oldu acaba yaparlarmi ben 3 desem inanirlarmi ki belki yapmazlar 2 dersem
Tamam 1gizem2 ben izmir dokuz eylül’e direk gittim.Ama oranın bir kadın doğum profuna gidiyordum,o yönlendirmişti.Direk gidin mutlaka randevu verirler,üniversite hastanesi tercih edin
senemistanbul Tıbbi genetik olarak geçiyor. Doktorum düşüklerimin sebebini bu test sayesinde belirleyip ona göre bir yol izledi. Çok şükür şuan 32 haftalık hamileyim. Mutlaka yapılması gerekiyor, ben Bakirköy Sadi Konuk’ta yaptırmıştım
1gizem2 senemistanbul Anladım canım teşekkür ederim Rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin
Bsrztrk 1gizem2 bende özele gidiyordum doktorum tavsiyesiyle Trabzon üniversite hastanesine kadın doğuma randevu aldım ordan beni aynı hastanenin genetik bölümüne yönlendirdiler ama 2 düşük olduğu için işlem yapmadılar bitane daha düşür gel dediler. Bende başka bir hastaneye gittim yine kadın doğuma orası beni kendi genetik bölümüne yönlendirdi. Bı kagitla birlikte. Ordaki doktor benden iki tup kan aldı biri genetik biri pıhtılaşma için esimdende bir tüp kan alındı. Sonuçlar bir ay sonra çıktı. Ama senin gideceğin hastanede prosedür nasıl bilemem eğer randevu kısmında direk genetik yoksa kadın doğuma al onlar yonlendirir.
syntugce cnm eger istanbuldaysan bakırköy sadi konuk sistemden tıbbı genetik sabahları acılıyor ordan alabılırsın randevu. ben yaptırdım 1 bucuk ay sonra cıktı sonucum
Melektrk 1gizem2 her hastanede yok bu bölüm genellikle üniversite hastanelerinde oluyor bazend eğitim araştırma hastanelerinde hastane adını yazmadan önce bölümü seçerek randevu al hangi hastanede bölüm varsa o hastaneler çıkar
1gizem2 Melektrk üniversite hastanesine baktım ama ilk hastaneyi seçtim belki de o yüzden bulamadım tıbbi genetik bölümünü birde böyle deneyeyim teşekkür ederim canim
1234567bsr- Canım düşük sayına felan bakmıyorlar. Sen işte söyle söyle duşugum oldu nedenını araştırmak ıstıyorum genetık rahatsızlıgımızın olup olmadıgını ögrenmek istiyorum demem yeterli. Benım de ilk gebelıgımde bebekte sorunlar vardı kaybettım dırek gıttım ve testler yaptılar 1 ay sonrada sonuclarımı aldım. Araştırma hastanelerı yapıyor. En özel hastaneyede gitsen bunlar için devlete yönlendiriyorlar.
1gizem2 1234567bsr- ozeldeki doktorumun devlet Hastanesi'nde yaptrmami söyledi zaten testleri yaptrp sonucuyla beraber ozeldeki doktoruma gidecegim inşallah teşekkür ederim canım