Havva57 Hanımlar çok kararsız kaldım, acaba Ekim sonunda doğacak kızım için neler almalıyım kaç aylık almam lazım, kıyafet olarak lütfen yardımcı olun.
Alarasel Havva57 3 aylık olanlar var 3 6 ayda topnlk ver bnce ztn biraz büyük bile gelse giydirilir yani o sıralar soğuk sayıkır bu yuzdn bşraz daha ceket vs alınabilir yani yenidoğan bnce sadece 10 lu çıkış ve iki takım alsanız yetr çünkü küçülür yani bua rada bez olark prima premium care emzik biberon avent tavsiye ederm penye ve yün battaniye al patikli patiksiz altlar al tulum 3 6 aylık çıtçıtlı daha iyi olur.
Tugbaztrk Havva57 0-3 aylık cok alma bence, bebek biraz kiloluysa olmuyo cok, etrafımdan ogrendiğim bu canım
Beklenenan Havva57 nasip olursa ekim başı erkek bizimde. Ben 0 3 aylik aldim ama cok almadim kuzum bana sagolsun ic zibin olarak cok veren oldu bende genelde 3 6 aylık aldim bebek kilolu olsa olur olmasa bile zaten kışı gecirene kadar 6 ay oluyor giyer diye. Tek alt aldim daha cok takım yerine altini pisletir elimin aldinda hazir dursun diye bir de iki kat giydiririm diye. Üstüne yelek ördüm bi tane simdi ikincisini örüyorum zaten minnacik oluyolarlar onlari giydiririm sicak tutar. Birde polar battaniye aldım ne olur olma Diye birde müslin ince olanlar var ya onlardan canım. Sonra disari cikarken giydirmelik montlar var tulum ici dışı baya kalın onlardan al mutlaka ama ayaklari birlesik olmasin büyüyünce de giyebilsin. Hastaneye ya da misafirlige giderken lazim oluyor. Ankarada olunca kalın kalın aldim 😂
KoyluKvsr Havva57 Bebeğim 1.5 aylık 3-6 ay arası kıyafetler tam oluyor. Yenidoğanlar ve 0-3 arası 20 günde küçük gelmeye başlıyor o yüzden çok alma. Citcitli badi,alt üst takım, tulum, çorap al. Zaten bolca kusuyor hemen kirleniyor.