Mom18_ Merhaba kızlar. 14 haftalık hamileyim. Ve saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl engellerim. Sizde de oldumu. Ve ne zaman düzeldi
Ozican Mom18_ benim zaten dökülüyordu artık yürüdükçe yürüdüğüm yerde bile görmeye başladım.Çok dökülmeye başladı.Şimdi yeni bir şampuana başladım eyüp sabri tuncer zeytinyağlı şampuan faydasını gördüm açıkçası
Efsoo Mom18_ kizlar bende dokulduyunu duymusdum.ama benim saaclarim inanilmaz uzadi kaliinlasti baya.bebislerinizin cinsiyeti ne
busraaylmz Mom18_ benimde çok aşırı dökülüyordu şimdi bir tel dökülmüyor duzelr canım Gürleşti hatta 😊
Ozican Mom18_ sormayın kime gitsem nolur saçını bağla diyorlar 😂 herkes arkamdan temizlik yapıyor çünkü 😬
38Prens38 Mom18_ kız ben senden örnek alım azcık başka naptırdın vallahi benim doktor hödük ya hamile kaldım kalalı hep başkalarındam duyuyorum su testi bu tahlili diye degişecem doktoru
srfnr Benimde hamilwlkten once asiri dokuluyodu simdi hic dokulmuyo ama dogumdan sonra dokulucek sanirim 😞
espalp Mom18_ arkadaşlar eksik bi vitamininiz olabilir. Hayatım boyunca saçım döküldü ben her şeyi denemişimdir dursun diye. Hamileliğin başından beri tek tel dökülmez oldu 🤷♀️ Genelde hamilelikte saçlar gürleşirmiş
Hardcandy espalp aynen benimde gurlesti, alnimdaki acik yerler bile kapandi, doktor folik asiittendir o dedi,ben cocukdan sonra da birakmicam bu vitamini bayildim 😂👌