Akademisyenanne Kizlar selam, İstanbul Anadolu yakasinda detayli ultrason yapan devlet hastaneleri var mi? Ben umraniye egitim arastirma yapiyor diye biliyorum. Ama emin degilm. Yaptiranlar ya da yaptiracaklar yazarsa cok sevinirim.
Nilveannesi10 Akademisyenanne çoğu hastane yapıyor. Ben zeynep kamil’de randevu bulamadığım için ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım
gokalp_019 Akademisyenanne ümraniye eğitim araştırma hastanesinde yapılıyo...ben de zeynep kamil de yaptırdım özele 300 500 lira vermeye gerek yok
Akademisyenanne gokalp_019 peki kadin dogum doktoru kendisi mi yapiyor yoksa yonlendiriyor mu perinatolojiye? Bir de zeynep kamilde hangi doktora gittiniz? Son sorum🙈 ayni gun yapiliyor mu, yoksa sira mi veriyorlar😊 simdiden tesekkur ederim
gokalp_019 Akademisyenanne zeynep kamil e kendiniz randevu alıyosunuz mhrs den aldım ben gündüz tam 16.00 da alabıldım çok yoğun sistem o zaman yenileniyor doopler 20 24 hafta seçeneğını seçin randevu alırken perinatolog bakmıyo normal kadın doğum dr bakıyo benımkıne pınar kumru baktı yarım saat iyi inceledi. Ümraniye de arkadaşım gıttı kadın doğum yönlendırıyo oraya galiba.
Akademisyenanne gokalp_019 cok tesekkur ederim. Cok faydali oldu yazdiklariniz. Ben de devlete gideyim 🌸
Monna Akademisyenanne ben tam iki hafta sıra bulmak için 16:00 ve gece 00:00 da mhrs dem girdim de 182 de aradım ama hiçbir şekilde randevu bulamadım umarım siz bulursunuz
Akademisyenanne Vldnshn doktor uclu teste gerek gormedi. Bu hafta dortlu yapilacak. Sonrasinda detayli
Vldnshn Akademisyenanne maalesef yaptırmak zorunlu olarak gerek görüyor Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi yaptırmadıysan detaylı yapmıyor ben perinatoloji hastası olmama rağmen üçlü test yaptırmadım diye yapmadılar paramla yaptırdım mecbur