Gkhn71 Ebrucin ben babe kullanıyorum ve hiç catlagim olmadi çok memnunum 37 haftaligim hiç catlamadi bir yerim
Caydemir Ben mustela krem kullaniyorum sabah aksam. 25 haftaligim. Goguslerimde cok ufak catlama oldu minik minik
gurcem zsd memnunmjsunuz bende baslıcam bıde googla yzonca cok cıkıyor acana hangı renk ustund ne yazıyır bende alayım
Nilveannesi10 Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı sürüyorum aktardan aldım. Sabah akşam. Doğal şeyler her zaman en iyisidir
Prettymomy Kakao yağı+h. Cevizi yağını karıştırıp erittim. Donunca vazelin gibi bir kıvam aldı. Sürmesi çok kolay ve nemlendirmesinden memnunum. Doktorum da özellikle kakao yağını önerdi, eczane ürünlerinin pek paydası olmadığını söyledi 🤷🏽♀️
butterfly4 @Ebrucin lierac kullanıyorum 36 haftalığım sadece belimde çatlak oldu o da oralara sürmediğimi fark ettim sonradan
MerveEliz Ebrucin ben sabahları mustela çatlak kremi, gece yatmadan da mustela çatlak yağını kullanıyorum. Ablamda hamileliği boyunca bu ikisini kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı.
Tskrncngz Ebrucin biomarks diye bi krem var kozmobox sayfasında çatlaklar için tavsiye edilen bi ürün hatta 10 yılı geçmemiş çatlakları da gideriyor istersen bi bak