Aslikgn İyi akşamlar kızlar kaç haftalıksınız, cinsiyeti ne bebeklerinizin, Ben 15 hafta 4 günlüğüm, bugün kız bebek beklediğimi öğrendim ,Kızlar sizin yemeğe özen gösterdiğiniz sağlıklı olduğunu düşündüğünüz besinler neler ? Ve çok kaçırdığımız bebeğe zararı olacağını düşündüğünüz yazar misiniz 🤗🤗 Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 💖
Efsoo Aslikgn iyi aksamlar canim Ben 36 haftalik hamileyim Bura kadar en çok meyve tuketdim.yemek ekmek falan cok ta canim cekmedi benim.qazli ickiler icdim 😂kacirdigim yanlis yapdigim bu oldu.bide doktor bana dondurma döner yani diş satişda olucak şeylerden yeme demisti.hepisimden yedim😂qazli icecekleri 7 ayim bitince icdkm canim cekmisdi icmisdim.ama meyve sut yogurt ceviz peynir kesmik yumurta cok hayirli.bunlarin hepsi köy yogurtu sudu yumurtasi etiydi.balik da tuketdim Haftada en az 1- 2 krere yumurta tuketdim Yogurt sut olursa her aksam uyumazdan once tuketip yatiyordum sut icmek cok rahatlatiyor.ve bebeye kilo aldiriyo.balik yagi falan icmedim Doktor meslehat gormedi bana.ve birde hamileliyin baslangicindan bura kadar kan ilaci ve vitaminler bide enfeksionlara karsi ilac aldim.magneziumu 23cu haftamda birakdim.bura kadar bebeyimin her seyi iyi oldu kilosuda guzel.normal haftasina uyumlu zaten.bi sikintisi olmadi cok sukur.benim bebekde erkek😍Ha birde tatli şeyleri cok tuketmedim.tuketdim ama asiri fazla yok yani dikkat etmek lazim yediklerimize.kuru uzum badem az tuketdim.cunki midemi bulandiriyordu.limon elma cok yedim.limon kanimi asagi saldrdi ve birakdim.hurma cok faydali.haftan erken.gune 1 2 tane sana bes eder💜
Aslikgn Efsoo çok teşekkür ederim 😚 Benim hazır gıdalardan midem bulanıyor ,Bende süt ürünlerini köyden getirtim onları tüketiyorum ,yemekle aram fazla yok kuruyemişte az az tüketiyorum, inşallah hayırlısıyla gelsinler miniklerimiz
Mrc_bbk Sabah haşlanmış yumurta kaşar tahin pekmez öğlen kuruyemiş yoğurt akşam süt muz meyve bebeğim kilolu Doğum maşallah ha abarttığım şeylerde fastfood ve abur cubur ama hiç sıkıntı olmadı şükür sağlıklıyız 🤣
Aslikgn Mrc_bbk Ay süper bende fast-food ve market ürünleri tüketmiyorum, doğal beslenmeye çalışıyorum yemeklerle aram fazla iyi değil meyve kuruyemiş tüketiyorum hayırlısıyla gelsinler miniklerimiz
Mrc_bbk Aslikgn o zaman seninki de tosuncuk doğar sağlıklı beslenme çok etkiliyor ha birde sakin bir hamilelik geçirmek bebeğin sakinliğinide çok etkliyor ☺️
Aslikgn Mrc_bbk inşalalh canım tosuncukları çok severim ,yeğenim öyle doğmuştu ama tek sağlıklı olsunlarda başka bişe istemem