Edaaks Biraz önce otururken elimi karnıma koydum vee tam elime vurmaya başladı küçük ama ilk hissetmemiz 🥰😍😍😍 Korktum hatta bi garip duyguymuş gerçekten daha 18 haftalık miniğimm . Çok netti.Siz ne zaman hissettiniz?
Efsoo Edaaks cok guzel bi hiss😍 Ilk tekmesini 16da atmisdi.18de net olarak guclenmjsdi.ama elimi titretmeyi 21 btince olmusdu hatta disardan baya belliydi😍
Iremgokce Edaaks 17+1 m küçük dalgalanma hissediyorum arada ama tekme denemez çok istiyorum artık hissetmek
NurGrlek Edaaks ilk gebeligimde 22 haftalikti hissettim net olarak şimdi 2. Gebeligim 18+5 ama hissetmiyorum henüz 🙄🙄
LeylaCan Edaaks ben de aynı haftalarda. ama sürekli vurmasını bekleme cok düzensiz. ilk 3-4 gun vurdu sonra duruldu o kadar korktum ki hareket etmiyor diye ortalığı ayağa kaldırdım meğersem 24 e kadar falan düzensiz oluyormuş.:))
Edaaks Brcpk demeli erken değilmiş hissetmek te🥰🥰 erkek Bebişler daha çabuk hissediliyormuş tabi ne kadar doğru bilemem ama 😂
Edaaks LeylaCan ayyy gerçekten demeseydin bende telaşlanırdım kesinn 😂😂 insan bidaha bekliyo garip bi duygu
LeylaCan Edaaks evet sonra belirli bi düzeni oluyo.:) bizimki suan sabaha kadar danss ama gündüz hiçbişey yok 😂