Smyr16 Kızlar merhaba 19+5 olduk ufaktan alışverişe başlamak istiyorum,hangi aylara yoğunlaşayım,hangi kıyafetlere fazla ihtiyaç oluyor?tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Alarasel Smyr16 evett en kafa karıştırıcı konular 😅😅😅bn yardıöcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyım. Öncelikle çabuk büyücek diyipde az alma fazlada abartma ☺️😊. Bebekler ilk 1 1 bçk ay ztn baya bi günde üç dört kıyafet değiltiriyomş kusması bezindn kıyafetine geçme vs derkn baya bi lazm olcak 1 tane 10 lu takım yedek iki tane pente battaniye bnm toplam üç tane var. Yaz ayına sıcakalra denk geliyosa ki gelmiyosada ztn içine giydirirsin 😊 askılı kalın askımı kısa kollu ince uzun kollu çıtçıtlı zıbınlar 3 4 tulum alabilirsn 3 6 ay almaya özen göster 0 3 aldıktan sonra tabi yeterince. 3 6 larda bazn kalıplar küçük olunca giyiyoşarmış azcık büyük olsa sorun olmaz zatn toplamda 6 7 önlük ytrli olucaktr ağız mendili çok kullanılıyormuş biz 40 45 tane kadr aldık 2 müslin orta boy aldk biz üç yelek patikli patiksiz altlar üç dört tanede norml takım alt üstlü havlusu bornozu İnşAllah yardımcı olur. 😀
Maryhoney İlk 3 aylık alsan yeter bence sonra boy kilo alımına göre alırsın ben öyle yaptım temel ihtiyaçlarını aldım ağustosta doğum benim.kisa kadar kisliklari alırım bazı bebekler önden gidiyor 6 aylık kıyafet alırsın olmaz vs yazık bence. Google yaz bebek ihtiyaç listesi onun dışında gereksiz şeylere önceden para verme bence
Alarasel Maryhoney bnde çoğunlkla hep büyük koyafetler aldm özellikle tulumları vs 🙈ama ztn doğumcada çok sık kullanılacak alt üst değiştrcz bnmde inşAllah ağustosta olcak askılı kısa kollu falan çıtçıtlılar aldm bolca giyilir çünkü. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsn de inşAllah.
Maryhoney İlk 3 aylık alsan yeter bence sonra boy kilo alımına göre alırsın ben öyle yaptım temel ihtiyaçlarını aldım ağustosta doğum benim.kisa kadar kisliklari alırım bazı bebekler önden gidiyor 6 aylık kıyafet alırsın olmaz vs yazık bence. Google yaz bebek ihtiyaç listesi onun dışında gereksiz şeylere önceden para verme bence