MrsAkkurt Tesettürlü hamiş arkadaşlarım internetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz acaba malum bayram yaklaşıyor 😐 hiç birşey bulamıyorum herşey polyester ürün bu sıcakta giyilmez o yüzden bı fikir istiyorum sizlerden 😊
Tuaa15 MrsAkkurt ben koçinbutik’den yapıyorum salaş gömlekler ve elbiseler var efil efil 😂 ama bana bayram yok lohusalığıma denk gelecek 🙈 ama geçen bayram ordan aldım
yorumcuanneniz MrsAkkurt netten tesettür island veya moda selvim tavsiye ederim ama kumasina dikkat et kaşkorse olmasın
MrsAkkurt ikimelekannesi___ Kuzum bulunduğum yer çok büyük bir yer değil bir kaç tane tesettür mağazası var oralarda da istediğim tarz şeyler bulamıyorum malesefki
MrsAkkurt Tuaa15 Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla 😊 Bakicam dediğin sayfaya teşekkür ediyorum 😊
ikimelekannesi___ MrsAkkurt yani instagram da çok iyi tesettür giyim mağzaları var canim oralardan bak derim o zaman hem güvenilir hemde garanti yani biz hiç sıkıntı yaşamadık
MrsAkkurt yorumcuanneniz oralara bakuyorum hep canım ama dedigin gibi kumaşlar sıkıntılı Rzlgln534 bakicam bende canım daha bakmadım
Seymanur0707 MrsAkkurt sefamerve seviyorum bide lcw nında tesettür giyim de güzel şeyler oluyo ama genelde sefamerve☺️🤗
MrsAkkurt Seymanur0707 Sefamerve Moda Selvim Tesettür İsland tarzı bı çok yere baktım kuzum var evet güzel şeyler ama kumaşları çok sıkıntılı kaş korse aerobin polyester tarzı oldukları için bu sıcakta zor 😩
Slinn MrsAkkurt moda selvimden almayın da nereden alırsanız alın orada çalıştığım için biliyorum. Kumaşları aşırı dandik ve naylon. Vaikikiden alıyorum ben kıyafetlerimi hem rahat hemde pamuklu terletmeyen kumaş
Mstfaslhn1234 MrsAkkurt ben moda selvimden aldım bi kaç bişey ürünleri gayet güzel geliyor bide sefa merve var oda güzel şeyler var
Alessia Helal olsun kızlar sıze vallahı bu sıcaklarda dayanıyorsunuz ya ben evden adım atamıyorum tesetturlu degılım yanıyorum o halde keyıflı alısverısler dılerım gonlunuze gore bulursunuz ınsallah🙏🏻
FSCMK Alessia yaaa 😂dışardan eve gelince kafamdaki şalı bir çıkartıyorum üstümü bir çıkartıyorum anca kendime geliyorum 😂
MrsAkkurt Alessia Sağol canım amin insallah, gerekmedikce dışarı çıkmıyorum ben valla ama çıktığım zaman da eve kendimi nasıl aticagimi şaşırıyorum olsun bunada sukur 😊
FSCMK MrsAkkurt 😂😂😁ben bu bayram almıycam çünkü zaten Doğuma 2 ay kalmış alsam giysem birdaha nerde giyecem m l beden giyordum şimdi xl giyorum artık 😂😁
MrsAkkurt FSCMK Ben mecbur alicam valla üzerime hiç birşey olmuyor 😩 yoksa dediğin gibi bir daha nerde giyicem beden büyüyor sonuçta ama mecburen almam gerek sigamiyorum artık eski kıyafetlerimi canım 😊