Hulyalp Sonnur2 bestlak diye bi damla var canim onu oneririm. Banyodan sonra 1 su bardagina 20 damla damlatip ic ve mumkunse en az 3 saat deliksiz uyu kalktiginda goguslerin tas gibi olucak insallah
guler27smsk_ Sonnur2 canm tatlı ye bol bol su iç ve bol soğan tüket mükemmel sut yapıyor bunlar soğan hem antibiyotik hem Harika sut yapıyor sıkma canını sütüm yok deme kafandan at onu yoksa olacak olan sütun de olmaz cnm cnku biliyorsun hersey beyinde bitiyor beynimiz vücudumuzu yönlendiriyor olur insallah
Burcuveburcum Sonnur2 Bol su içmeni tavsiye ederim,bulgur pilavı ve irmik helvası da bana süt yapmıştı ilk bebeğimde bi de eltim suya damlatılan bişi almıştı doktoruna bi sorsan
Aryabanu Sonnur2 stres yaptıkça gelmicek sakin ol öncelikle şerbet iç , tatlı ye , yemek öğünlerini atlama. Bol yeşillik tüket 👍🏻🙋🏻♀️
tulinakrepp Üzüm hoşafı ve tahinli helva bol süt yapıyor diye duydum ben bide duş ve bol su canınızı sıkmayın gelin stres yaparsanız daha kötü olur
Bsralsn Canım galactaco al eczaneden benimde sütüm gelmiyordu bu damla o kadar süt yapıyor ki bi göğsümü emzirirken diğerinin altına biberon koyuyordum yarım doluyordu bi denemeni tavsiye ederim ❣️
Hulyalp Sonnur2 ikizlerim var canim tek bakiyorum uykusuzluk stres yuzunden bu damla olmasa belki sutum kesilicekti. Ama esin geldiginde aksam en azindan bebek uyuyoken seni de uyutsun uykusuz kalma
Kumsalinannesii Sonnur2 mutlaka emzirme kampını oku emin ol çok ise yariycak benim öyle geldi bol bol dinlen kendini kampa sok gak dese meme Guk dese meme unutma o emzikte çoğalacak 😉
Benanneyim Canım unut herşeyi bu tarifi yap benim sütüm bir az dı bundan sonra fışkırarak geldi kuru incir al iki tane onu küp küp doğra süte at azıcık kaynar karışsınlar birbirime onu iç her gün sabah akşam bak bakalım süt hiç duruyor mu