Biber Kızlar hamile kaldığımda 58 kilo idim 11+6 haftalıgız su an 61 kiloyum 3kilo almış oluyorum yani Sizce normal mi ya da çok mu hızlı kilo almaya başlamışım 😒
Pinarynr Biber cnm 9 ay boyunca ideal alman gerekn kilo 15 kiloymuş sen yinede dikkat et tuz cok kullanma
ozlemree Biber 5.ayımda almaya baslamıstım kilo.. Suan 35 haftalıgım. 10 kilo aldm yapım geregi kilo vermk zor bnm için o yüzden dikkat ediorm. . Ama zayıf uzun boylu hamişler daha cok kilo alıo dogumdan sonrada daha cabuk verior. Bi arkadasm 22 kilo alıp bebek mevlüdünde tekrar manken gibiydi.. Ama sizde bnm gibi balık etli yapınız varsa dikkat edin derim.
novice_mom Biber Canım biraz hızlı olmuş sanki seninki ilk 3 ay hiç kilo almayanlarda var, bulantıdan dolayı verenlerde. Ben 20+3 üm üstelik balık etliyimdir ama şimdiye kadar senin gibi 3kg aldım. Biraz hamurişine, şekere ve tuza dikkat etmek gerekiyor.
Fatmanurozgr Biber 50 kiloyla hamile kaldım yapımda yok zayf uzun boyluyum 27 haftalgm suanda 7 kilo felan almsm fakat ilk 3 ay hic almadım kilo 3den sonra almaya basladım ve bu aylardan sonra daha cok alınıyo dyolr ama sadce karnımda top var gbi oda 4.aydan sonra çıkmaya basladı simdi daha net bakalım 💁♀️🤗
Daphne 19+5 teyim. 4 kilo aldım. Biraz daha dikkat edin. Son aylarda daha hızlı kilo alınır diyorlar.