firdevs Kızlar 30 yaşındayım bir gün bile saçımda kepek görmedim ama 23 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri kafam kepekle doldu kepek önleyici şampuan kullanmaya başladım sirkeli su yaptım yok gitmiyor bu sorunu yaşıyan var mı??
Zeze03 firdevs cnm 18. Haftalarda bendede oldu headen sholders kullanıyordum bi ara kadına özel olanını aldım kepek dahada çoğaldı sonra bademlisi aldım o zamandan beri onu kullanıyorum bida kepek olmadı bi dene derim eğer geçmezse zeytinyağ yap yine geçmezse kuaföre saç bakımına git kepek için
VildanYaycili firdevs bende otuz ysındayım 30 haftalıgım benımle oldu dermatolojıye gittim çok normal hormonlardan dedı Ekstra birşey yapmana gerek yok
firdevs Zeze03 headen sholders bademli olanı kullan diyorsun yani ya bi deneyim canım moralimi çok bozuyor zaten beyazlarım da çoğaldı bir de kepek tam bunalıma gircem artık canım ya sinirlerim bozuldu baya 😥🙁
firdevs VildanYaycili ben de gitmeyi düşündüm canım da dediğin gibi hamilelikten deyip yollayacak diye gitmedim ama fikir arıyorum her ihtimali değerlendireceğim tatlım 😥
Zeze03 firdevs evet cnm kullan bana faydası oldu belki sanada olur ama stres falan yapıyorsan ondanda oluyor devamlı elimi başıma götürüp kepek silkeliyordum bende deli olacaktım kafamla uğraşmaktan yara bile yaptım ama Allah’a şükür şimdi hiç yok inşallah sanada fayda eder
firdevs Zeze03 inşallah canım denemeye başlıyorum hemen dediğin gibi sürekli kepek döküyorum kafamdan kar gibi çok sinir bozucu 🙁