Asli1716 Akıntım geliyo elime aldığımda beyaz peçetede yeşil oluyo hiç anlamadım neden böyle beyaz olursa zararsız yeşil zararlı diyolar çünkü hiç anlamadım😔
Duuyguum Asli1716 enfeksiyon var canım idrarın rengide yeşile yakındır zaten dr una söyle benim de öyle
Seyma0016 Asli1716 benimde öyle doktorum hamilelikte normal olduğunu söylemişti. Tabi sonradan mantar oldum malesef krem falan verdi doktorum onları kullanıyorum 😑
sevgitekes Asli1716 aynı benimde hamileliğin başından beri öyle 12 haftalikken idrar testinde enfeksiyondan şüphelendiği için idrar kültürü testi yaptık temiz çıktı ilaç vermediler daha da gitmedim var midir acaba 26 haftalığım şimdi
NihanMine Asli1716 yeşil tehlikeli canım hemen doktoruna gitmelisin enfeksiyonun baya artmış demek bu ve gebelikte baya tehlikeli doktorum bana yeşile sönerse gece Bile olsa sabahı beklemeden hastaneye gel demişti
Asli1716 Duuyguum yok idrar bildiğin sarı fitilde kullandım geçmedi antibyotik de verdi ama kullanmak istemiyorum
sevgitekes Asli1716 var hala ama iki uc litre su içtiğim gün çok az geliyo fark ettim doktorum bol sıvı su meyve suyu iç demişti