Mutlu_anne2 Youtube den baktım akan sütü alıyor elektrikli gibi sağma yapmıyor sanki ben elektrikli almayi düşünüyorum çünkü kızımı 3 ay emzirebildim hem görüş yaram gecmmisti hemde sutum yoktu bu sefer çoğaltmak için almayi dusunuyorum
Yaser27 Mutlu_anne2 doktor bana kızdı sütünü sağma diye o süt çoğaltmaz dedi en iyi bebegin süt çoğaltır dedi öyle yaparak kaç cc cıktı aman diye stres yapıyorsunuz dedi hazır süt de gider dedi
Hem25 Bende gördüm mochiyi fakat aliexpressde bildigin aynısını sadece üstünde yazısı yok 16 tl buldum ve onu almayı düsünüyorum
edaozdxx Hem25 doğrudur fakat malzeme de önemli. Sonuçta bebek sağlığı... Ve gümrük vergisini unutmayalım :)
edaozdxx eda19 buzluktan çıkarıyorsun çözülüyor çözülünce sıcak su içine saklama poşeti ile koyup ılık hale geldiğinde bebeğe veriyorsun. ( biberon yada kaşıkla )
Hem25 edaozdxx sterilizasyonu sagladıgın sürece bir sıkıntı olmaz ki söyle düsün canım benimm acaba o markanınki nerden alıyor ve ne kadar saglıklı onuda bilemiyorsun ki 🤔 Valla ben aliexpressten cok sey aldım bitane sey gümrük verdim onun dısında diger aldıklarıma gümrük ödemedim hepsinde ödemiyorsun gumrügü
Yesimeliz edaozdxx canim yardimci olurmusun gogsum cok kucuk ucu da yok acaba kucuk gogusluler icin uygunmu
Vet-hek-meri İnternet satış sitesinden mi aldınız yoksa aliexpresten mi ? İnternet satış sitesi güvenli mi kac gunde geliyor
Tikitinannesi Aynısının Lansinoh marka olanı da var. Anne sütü toplayıcı diye satılıyor. Acaba hangisi daha iyidir, farkı var mıdır 🤔