miray68 merhaba kizlar hastane cikisi yaptırdım kızıma ama beyaz rengi ilk olarak onu versem hemşirelere kan vs olur mu yoksa sıradan bi takim vereyim yanimiza gelince mi yaptirdigimi giydirelim devlette yapacağım doğumu fikir verin batırırlar mı versem
Bg12 miray68 bende isimli yaptırdım ama hemşireye başka bi takım vericem kirlenir vs diye biraz dinlendikten sonra kızıma özel yaptırdığımız takımı giydircez inşallah bende aynı şekilde
lilamom miray68 ben uc tane takim koydum biri 10 lu ikisi 5 li beslinin birini cok ucuza sade bisey aldim begenmiyorum yani cok ilk onu vericem kan falan oluyomus cunku sonra anneme tembihledim odaya gelince degistirin diye digerlerinden birini giydiricekler
Nagihantilbac miray68 ilk sıradan bi takım ver canım bebeği yıkamıyolar öylesine bi siliyolar. Kan her türlü bulaşıyor. Bebiş yanına gelince sen giydirirsin zaten en güzel takımını
Deletedmom133 miray68 kan falan olmuyor ben beyaz hastane çıkışı verdim tertemiz 2 gün degistirmesemde olurmuş yani sadece akşam ziyarete gelecekler diye tavşanlı tulum aldım onu giydirdim 😉