Gulchirai Selam herkese 🤚🏻 NST çektirdim ilk defa 100/60 çıktı 100 de kaç olunca doğum gerçekleşir ? Benım ağrılarım ve çatı kemığı ağrıları aşşırı var
Series26 Gulchirai canım tek sancıya göre bakmıyorlar mesela nst 20 dkka sürüyor ya benim 20 dkkada 3 tane 80 2 tane 100 çıktı 3 cmde açılmam var ama ilaçlarla durduruyolar doğumu sık ve düzenli olması önemli doğum için
Nagihantilbac Gulchirai canım bunun bi önemi yok. Sancının düzenli olması gerekiyor. 20 dk da 3 kere bu şekilde sancı olması lazım. 1 yada 2 sancıyı doktorlar ciddiye almıyor.
Betttt Nagihantilbac benimde sürekli 20 de kalıyor bir kere 80 oldu ne anlams gelıyor acaba sürekli 20 olması sancı var mı demek
Series26 Betttt doğum sancısı diyebilmek için daha şiddetli olması gerekiyor canım en az 60 ve en az 3/4 tane olması lazım ki doğum yakın diyolar o zaman
bilisimci Kızlar o sayıları nerden görüyorsunuz? Ben ekrana baktığımda 90 da oluyor 120 De. Ben onu bebeğin kalp atışı sanıyorum 🤔🤔🤔
Series26 bilisimci verdikleri kağıtta alt kısımdaki 0/100 arası değer sancı degerleri oluyo ☺️ Üstteki kalan kısım kalp atışı ☺️