Muallimehanim Melisanaz Hayır ☺️ genelde sabahları ve akşam üzeri çok hareketli benim minnoşum 😅 Uyuduğu zamanları anlayabiliyorum artık 😀
Zlmdemir Melisanaz hareketleri nerenizde hissediyorsunuz 2 gündür benim kasıklarımda hatta bazen vajinamda hissediyorum
Melisanaz Zlmdemir ben göbek deliğimin oralarda genelde sağ tarafımda hissediyorum ama sağa geçince hareketleri azalıyor gibime geliyor kuvvetli değil tekmeler falan sürekli kendimi dinliyorum sabah akşam tekme atacak mı diye 😊 sizin belki ara ara agrı giriyordur bebek büyüdüğü için
Melisanaz Bende öyle ama arkadaşlar genel olarak çok hareketli söyle sert böyle sert tekmeler falan diyince dedim sorun bende mi acaba 🥰🥰 sizin cinsiyetiniz ne 😊😊
Betuel11 29+1 olduk sabah ve gece çok hareketli benimki o saatlerde hareketlerini takip etmelisin günde 2 sefer sağa yatıncada baya durmuyor gerçi benim kızım gün içindede kıpır kıpır sağ tarafı sevmiyormu ne 😅
Melisanaz Betuel11 solda olunca bende çok rahatımda sanki sağ tarafıma geçince gücü yol gibi sadece kıpırtı hissediyorum 😊
Zlmdemir Melisanaz valla 2 gündür baya kasıklarda hareketi sizde de öylemiydi bu haftalarda?sürekli yatıyorum şuan.
Betuel11 Melisanaz 😊 aynı bende sanki hayır anne o tarafa yatma hiç rahat değil der gibi dürtüyor altan altan 😅😅
Melisanaz Zlmdemir ben hiç kasıklarımda hissetmedim hareketleri . Aksine hep karnımın üst taraflarında ama çok az hareket hissediyorum ben
Melisanaz Kerem_alyadua sanırım en güzeli bu diğer türlü insan panik atak oluyor bir şey mi oldu neden hareket etmiyor diye
Zlmdemir Melisanaz demekki benim bebek baya aşagı inmiş😔😔 çünki afedersiniz oramda bile hissediyorum.saat başı mutlaka Mısır patlağı gibi bagırsak havası gibi hareketlerini hissediyorum.ama oralarda sürekli
Beyzakvrkk Zlmdemir bende öyle hissediyorum ama duruşumuz ters olduğu için öyle olduğunu söyledi doktor tekmelerini vajinanda hissetmen çok normal diye
Zlmdemir Beyzakvrkk ayy inşallah öyledir kötü bişey yoktur.söyleginiz için sağolun içimi rahatlattınız valla.
Beyzakvrkk Zlmdemir 🤗🤗 yatarken değilde otururken daha çok alt tarafımda hissediyorum canım ben . Uzanırken yan taraflarımda hissediyorum .