Aysedgrlikrkmz minik_fasulyem_ sağolasın canım hepimiz sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah 🙏🏼🥰
Aysedgrlikrkmz SevalK maşallah erkencisiniz 🥰 ben haftaya yavaş yavaş başlıycam misafirden ziyade kendim için buzluğa sarma sigara böreği misket kurabiye filan koycam bi hafta sonumu ona ayıracam 🥰 komposto olayı kolay zaten onu da Doğuma yakın yapacam inşaallah 🙏🏼
Camlicagizem Aysedgrlikrkmz Geç kalmadın canım 34 de çamaşırlarını yıkadım ütüledim, bugün (36+2) çantamızı hazırladım evin temizliği desen 5 Ağustos da temizlikçi gelicek😁 Eğer erken Doğum riskin yoksa hiçbişey için geç değil☺️
Seyma0016 Aysedgrlikrkmz inşallah 🙂 mama hiç aklıma gelmedi eğer sütüm gelmezse yollarım eşimi alır gelir 🤗
Yavuzmusab Bizde 34 olduk herşeyim hazır doğumun ne zaman gerçekleşeceğini bilemezsiniz o yüzden hazırlığımızı yapın bi köşede dursun benim sadece halılarım yıkamaya verilecek onuda bayram sonrası düşünüyorum
Busra_ka Aysedgrlikrkmz 32 deyim ben de hemen hemen aynı durumdayım hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum halıları evi bayramdan sonra temizletsem diyorum. Bebeğin kıyafetlerini de biraz biriksin diye yıkamamıştım yakında yıkarım ama artık. Beşiğini arabasını aldık ama kudurmadık henüz. Eksikler varr bazen uykularım kaçıyor 🥺