Aysedgrlikrkmz Hanımlarrrr biz 32+1 olduk ama hiç bşy hazırlayamaıdm 🙄 perdeler yıkanmadı buzluğa bşyler atamadım bebeğimin çantasını hazırlamadım çamaşırlarını yıkamadım henüz çok mu geç kaldım erken mi ilerleyen günlerde iyice halsizleşir miyim ? Sizler ne durumdasınız ?
Gunes19 Aysedgrlikrkmz bnde şuan hiç bşey yapmadım hatta ihtiyaçlarını yeni almaya başladım bnce geç değil daha erken başlasaydık hazırlıklara sonra zaman geciremezdik en azından şimdi onlarla oyalanır zaman geçiririz ☺️
Ga35 Aysedgrlikrkmz buzluga ne aticaksin ki bebek hazirligiyla ilgili 🤨 bende 32ye giricem anne yanı besik eksik , yıkayıp ütüleme kaldı , bide odalarin yerleri değişicek ev temizligi hastane cantasi icin gerekli olanlari aldim ama cantaya koymadim daha
Seherr Aysedgrlikrkmz ben 33+2 yim dün bitirdim hastane çantası ve bebek elbiselerini yıkama ütüleme işini ama valla bittim yani çok ağırlaşmadan yapın kızlar artık insan çok çabul yorulmaya başlıyo sağolsun annem yardım etmesine rağmen acayip yoruldum
Aysedgrlikrkmz Gunes19 kaç haftalıksınız ? Bi de bende buaralar aşırı bi duygu karmaşası var herşeye ağlama modundayım halsizim hemencecik yoruluyorum sizde de var mı 🤦🏻♀️
Zeynepzeze Her şeyi geçtim de bence çantayı bir an önce hazırlayın. Ne olacağı hiç belli olmaz.. Benim hazırlıklarım tamam sayılır. Halıları yıkamaya vereceğim, annem de detaylı temizliğimi yapacak sonra miniğimizi bekleyeceğiz hayırlısıyla
Aysedgrlikrkmz Zeynepzeze sağlıkla gelsinler inşaallah 🙏🏼 Ne güzel annen yanında biz gurbetteyiz annemin buraya gelmesi 15 saat Doğuma bi gün kala ancak gelebilecek 😕 işin kötüsü evimiz yol kenarı işlek bi cadde şimdi temizlesem yarım saat sonra yine her yer toz 🤦🏻♀️ Çamaşırları da haftaya yıkamayı düşünüyorum sürekli erteliyorum kokusu giderse toz olursa filan diye ama bilemedim 🤦🏻♀️
Aysedgrlikrkmz Ozgekrmn aynen bende evimiz yol kenarı işlek bi cadde şimdi temizlesem bi saat sonra heryer toz 🤦🏻♀️ Erken DİE kokusu gider toz olur diye çamaşırlarını da erkenden yıkamak istemiyorum ama git gide ağırlaşıyorum halsizleşiyprum üşeniyorum ay bilemedim 🤦🏻♀️🤭
Aysedgrlikrkmz Ga35 ikramlık kurabiye sarma filan yapılıyor yaaa onları atacam buzluğa ama üşeniyorum 😊 bizde bütün eşyalar tamam ama yıkanmadı ütülenmedi ve ev temizliği yapılmadı 🤦🏻♀️
Aysedgrlikrkmz Buseersoy yaaa biz de aldık herşeyini ama topluma yıkayım diye bekliyorum ama üşeniyorum siz kaç haftalıksınız 🙄
Gunes19 Aysedgrlikrkmz 33haftalık olduk 1hafta önce hergün yürüyüş yapıyordum yarım saat 40 dk ama şuan o kadar yürüyemiyorum çabuk yoruluyorum geceleri kasık ağrılarım oluyor ara ara
Aysedgrlikrkmz Seherr ay ne güzel anneniz yanınızda bende haftaya eşimle yapacam inşaallah İzmir çok sıcak klimayı açıp ütüyü yaparım artık inşaallah 🥰
Zeynepzeze Aysedgrlikrkmz Kuzum temizlik derken mutfak dolapları duvarlar vs öbürü zaten kolay sil süpür. Ben kıyafetleri yıkayıp yeni alıp yıkadığım hurçlara ütüleyip koydum. Olmazsa da canını sıkma yavrunu sağlıkla kucağına al da gerisi boş 🌸
Ozgekrmn Aysedgrlikrkmz birşey diyim mi benim de evim öyle yol kenarı karşı da fırın falan var hemen batıyor 🤦🏻♀️ Temizliyorum hemen is oluyor
Aysedgrlikrkmz Zeynepzeze yaaa bende hurçlara koycam haftaya yapcam eşimle inşaallah dolabını filan ayarladık işte temizlik de camları silip perdeleri yıkayacam bakalım 🤦🏻♀️ Hayırlısıyla gelsin bebişlerimşz inşaallah ev bu yine toz olur kirlenir 🥰
Aysedgrlikrkmz Ozgekrmn aynen yaaa nasıl yapacaz hiç bilmiyorum elimizden de bşy gelmiyor en azından perdeleri ve camları halledeyim yeter diğer türlü her gün temizlik yapılıyor merdeyse 🤦🏻♀️
Eymen-2007 Aysedgrlikrkmz valla ben pasta börek dolaba atmayı gereksiz buluyorum ha kendiniz için atarsanız süper ama o halde bi de insanlara ikramlık koyamam gelirken onlar getirmeli bence
Aysedgrlikrkmz Eymen-2007 kendim için yapıyorum daha çok gurbetteyiz biz öyle çok gelip giden olmaz zaten dediğiniz gibi o halde ikramlık düşünemem bende 😊
Bkr-efe Eymen-2007 bende senin gibi düşünüyorum canım çok haklısın :) bebek görmeye geliyorlar sonuçta uzun bir süre kalıp da yemeye içmeye değil :) ve gelen misafirler uzun süreli kalmamalı kesinlikle sonuçta toparlanman var senin bebeğe alışman var vs. Ben rahat etmek isterim ya sürekli misafir alamam :)
Birkedibirbebek Aysedgrlikrkmz biberon şampuan ıslak mendil ana kucağı ve benim eksiklerim dışında herşey tamam odası kıyafetleri falan yıkandı ütülendi yerleşti dolabına lohusa pijaması geceliği falan bakıyorum ama fiyatlar o kadar uçuk ki kafam karıştı🤷🏻♀️ Halsizlik hat safhada yerimden kalkasım yok hiç allahtan çoğu şeyi halletmişim bundan önce..
Aysedgrlikrkmz Birkedibirbebek lohusa pijamalarını filan ben İzmir kemeraltından uyguna aldım güzeldi gayet de nette 120 liradan aşağı yok orda istediğim gibi buldum 70 liraya herşey tam da ütüleme yıkama Faslı var🥰
Birkedibirbebek Aysedgrlikrkmz buzluğa da üç dört paket börekle fasulye attım artık geri kalanlar annemle inşallah uzaktalar bizden doğuma birkaç hafta kala gelecekler inşallah
Aysedgrlikrkmz Birkedibirbebek bizde gurbetteyiz benim ufak iki kardeşim de var o yüzden çok kalamıycak annem Doğum içim gün alacaz inşaallah bi gün öncesinde gelir o burdayken kendim için bende börek filan yaptırmayı düşünüyorum açılçası🥰
ikicocuklubiranne Aysedgrlikrkmz bebiş eşyalarını yıkayıp ütüledim sadece temizliği bayram sonrası düşünüyorum az kalmış olsun en azından
Aysedgrlikrkmz ikicocuklubiranne bende bebek eşyalarını haftaya halletceö inşaallah perdeleri de sonraki hafta camları da bayramdan sonra diye düşündüm perdeyle camların sırası değişebilir 😊 ay çok üşeniyorum