Aslhnmstfa Selam anneler pazartesi normalde bebeğimin kalp atışı nı dinlemeye gidecektik gittik doktor baktı 2 hafta önce nasılsa şimidide öyle bebek gelişmedi boş gebelik olabilir haftaya bidaha gwl gelişmediyse alalım dedi başına böyle bişey gelip bebeği gelişen var mı
Minnosunannesi Aslhnmstfa bana öyle dedi 10 gün bekledik kalp atışını duymuştuk oğlumun. Allahtan hayırlısını dile sağlıklıysa gelişir canım
Ozgecaann Aslhnmstfa moralini bozma canım temmuz ayında benimde oldu üstelik olmadığı halde doktor bana çok derinden kalp atışı var sen duyamazsın demişti Allahtan başka doktora gittimde boş olduğunu öğrendim kürtaj oldum 5 ay sonra tekrar hamile kaldım üzülme yani sağlıksız yumurta boş dölleniyormuş Herşeyde vardır bir hayır
MelikeAkyzeliker Aslhnmstfa banada dedi canim sonra alttan ultrason çektiler oradan gözüktü birde alttan baktir
Hanzadeeee Benimde başıma böyle biley geldi ama ben haftaya gittigimde kese oluşmamış kürtaja alalım dedi inşallah senin ki öyle olmaz canım
Osgeee Benim geçen sene mart ayında başıma gelmişti sinir bozucu bir durum 8.haftaya kadar direndim bende belki duyulur diye başka başka doktorlara gittim ama sonuç aynıydı boş gebelik herkeste olabilen bir durum demişlerdi düşük yapmıştım. Ama sonra ağustos ayında yeniden hamile kaldım. Inşallah siz duyarsınız ama yok kesesi falan da bakıyorlar yoksa da çok üzülmeyin doktorum bebek yok içinde demişti yani canlı bir bebek değil boş bir kese.
Osgeee Aslhnmstfa inşallah gösterir kendini belki de geç dollenmedir 8.haftaya kadar bekleyin bence .
denizz89 Erken tanı koymak için çok erken olmasın 8.haftaya kadar beklenilmesi söyleniyor tüm doktorlar kesin ve net 8.haftadan sonra müdahale edebilirler ,sizin kaçıncı haftanız ? inşAllah yoktur öyle bişey bolca dua edin !🤲
Ruya22 Aynı durumu şuan bnde yaşıyorm yarın kontorlm var kese görünüyo ama içi boş.Rabbmden hayırlısı inş diyorm.7+6 haftalığz bizde.Rabbm yardmcn olsn sennde inş.Güzl haberleri alırz keseler dolar.
CiaoBella Aslhnmstfa sekizinci haftada gördüm duydum ben de .. ondan evvel kese vardı ama içi boş görünüyordu. İnşallah sizin de öyledir. Doktoru pek beğenmedim ben başka doktora gidin ..
Ruya22 Aslhnmstfa sa canm kontrolden geliyorm.Kalp atışı duyuldu ama çok az dedi doktorm bunada şükrediyorm.Boş gebelik demişti.Düşük riski yüksek diyo ama Allahtn umut kesilmz geçen hafta tamamn boştu kesenn içi.pek umut verici konuşmadı ama benm umudm var haftasına göre geriden geliyomş 6+1 olark görünüyo.Norlde 8haftaya girdik tüp bebek olduğu için risk olark görüyo doktorm yoktan herşeyi var eden Rabbm bunada şükürler olsn diyorm.Dualarınıza ihityacm var yinede 🙂
Gamzeclskan Aslhnmstfa canım benim merhaba bundan 4 ay önce bende boş gebelik yaşadım normal kese oluşuyor hamile gibi oluyorsun ama malesef bebek olmuyor içinde ben 8. Haftamda kendim düşürdüm Yani kanamam oldu kürtaj olmadım şimdi 3 aylık hamileyim çok şükür bebeğimi gördüm bunun İçin üzülme genelde oluşan birşey boş gebelik kimyasal gebelik diye geçiyor. Bende çok üzüldüm ama kürtaj olmadığım İçin tekrar hamile kaldım şuan rabbime binlerce kez şükür ediyorum sağ Salim kollarıma alıyım diye. Gebelik yaşarsın ama oluşmaz canım
CiaoBella Ruya22 ya doktorunuz çok erken ve çok olumsuz konuşuyor ben sinir oldum burda 😡 Acaba başka dpktora gitme şansınız yok mu
Ruya22 Ozgecaann mrbb merk ettim keseyi siz görmşmüydünz doktorm banada öle söledi kalp atışı var ama hafif duyuluyo die ama kesenn içini gösterdi beyaz nokta şeklinde dolu geçen hafta hiçbişi yoktu 👀aceba sizin gbi olma ihtimalö varmı?sizinde bölemi olmştu