Goncelibon Svgcn Sevgi ya 😀😀😀 çok güldüm. Anlıyorum seni valla doğumla ilgili herşeyi merak diyorum. Doğum kursundaki arkadaşları darlıyorum doğurdun mu diye 😀 Biz telefonlarımızı alalım bence daha rahat haberleşiriz 😀
Svgcn Goncelibon aynen ya insan ne yapacağını bilemediğinden sürekli sormak istiyor. Bencede telefonları alalım 😘
Metehanmoms benm bugün kontrolüm vardı. 19+5teyim doktor bebeğin ters durduğunu söyledi ayakları aşada yani.ama şimdilk bunun bi problem olmıcanı dedi.benm aklıma takılan doktorada sormayı unuttuğum geçen haftalarda tuvalete oturrken sol tarafımda kısa süreli şiddetli bi sancı girmesi ve hemen kalktm acaba o bebeğin dönmesine sebeb olmş olabilir mi?
Vera18 Metehanmoms kuzum bebeğin dönmesi için daha erken sanki. Ben en son gittiğimde 23 haftalıktım doktorum daha erken 30a kadar döner dedi. Ve hala dönmedi hareketleri hep aynı yerde dönse hissederdim heralde 🤷♀️ diğer söylediğinle ilgili bir bilgim yok
Minikfasulyeveannesi Arkadaşlar bende Hakkari de oturuyorum görev sebebiyle.. Doğum için Vana gelmeyi düşünüyorum şimdilik Lokman Hekim de Derya hanım dan randevu aldım giden memnun kalan bilgisi olan var mı?
savci78 Minikfasulyeveannesi ben gittim canim tatli bi kadin bilgi falanda guzel veriyor ben begendim.
Minikfasulyeveannesi savci78 Teşekkür ederim inşallah bende memnun kalırım. Doğuma da Vana gitmeyi düşünüyorum çünkü
Vera18 Meraba arkadaşlar bir şey soracağım ☺️ ben bebeğim için kapı süsü, yastık, toka vs bişeyler yapmak istiyorum. Kumaş, minik süsler, çeşitli kurdeleler, bebek aksesuarları, pleksi bu tarz hobi malzemeleri bulabileceğim bir yer var mı acaba?
Svgcn Vera18 hz ömer caminin alt katında pasajda bu tarz malzeme satan dükkanlar var. Bir orayada bakın isterseniz.
Svgcn Vera18 hz ömer caminin alt katında pasajda bu tarz malzeme satan dükkanlar var. Bir orayada bakın isterseniz.
savci78 Kizlar bu ayrintili ultrason icin randevu almama gerek var mi ayrica yuksekovadan doktor sevk etcek hastaneye ne yapmam lazim ?
niliyy savci78 randevu ya da sabah erkenden gidip sıra alıyorsunuz diye biliyorum. Ben burda yaptırmadım ama yaptıranlar daha iyi fikir verebilir
gul_1993 savci78 van yuzunyil arastirma hastahanesinden randevu alman lazim fakat her ayin basinda o ayin randevulari aciliyor diye biliyorum biz 20 gun onceden almistik
niliyy Vera18 özsüt’ün yanında. Doğum günü süsleri falan epey birsey satıyor umarım bulabilirsiniz istediğinizi. Google’dan aratıp bakabilirsiniz.