Skryszn Geçmiş Forum dan bilenler bilir. 19mayıs 2019da Nil kuşumu kaybettim ben. Sezeryan ile doğum yaptım 3ay oldu doğum yapalı. Tekrar hamile kalmak istiyorum ne kadar beklemeyliyim? Çevrenizde veya siz Sezeryan dan kaç ay sonra gebelik şart?
gurcem Skryszn dogumdan sonra mo kaybettınız cok uzuldum Allah sabır versın sıze saglıklı evlatlar nasıp etsın neden oldu pekı merak ettm
Ozgertk Skryszn allah sabir versin bende gecen yil 34 haftalikken yuksek tansiyondan kaybettim karnimda ..alti ay sonra tekrar oldu ama dusuk yaptim uc ay sonra tekrar kaldim sizi cok iyi anliyorum insan kaybini hemen doldurmak istiyor vucudun toparlanma suresi biraz uzun malesef biraz daha bekleyin derim biliyorum cok zor ama rabbim tekrar nasip eder insallah hic uzulmeyin...
Tuba-Sahra Skryszn rabbim sabır versin inşallah 😔inşallah rabbim kucağınızı tez vakitte doldurur siizn durumunuz biraz daha farklı fakat benim ilk oğlum ile ikinci oğlum arasında 14 ay var 5. Ayda hamile kaldım bı sorun yaşamadım
DnzNhr Skryszn çok sabır diliyorum cnm Rabbim kucağını doldursun tez zamanda sağlıklı inşallah❤️🤲🏻 3 ay geçmiş ama sezeryan olduğun için doktoruna sor bence daha yaraların taze 🤷🏻♀️
Berdogan Allah sabır versin başınız sağolsun.. benim bildiğim sezeryan sonrası en az 2 yıl öneriyor doktorlar ama yine de dr unla görüşemen daha sağlıklı olur