Merhaba kızlar bende sonunda bebeğime kavuştum 😁 doğum yapalı 22 gün oldu fakat yazsammi yazmasammi aralık'ta kalmıştım. Gelelim hikayeme sabah yatakta uzanırken eşimle hastane odası için süs sipariş vercektik kaç tane yaptircagimiza ve modellere karar veriyorduk kahvaltı hazırlamak için ayağa kalktigimda birden bacaklarımdan assagi sular akti yerde su olmustu. Bı şaşkınlık geldi çünkü daha 35+3 dük yani erkendi ve doktorum bebeğin bekleyecgini düşünüyordu. Ben sancim yok diye ilk önce duş aldım sonra nolur nolmaz doğuma alinirsam diye kuaföre agdaya gittim çıktım tekrr suya girdim üstümü giyindim hastane eve yaklaşık 1. 1.30 saat uzaklıkta. Saat 10.30 da suyum geldi 1 gibi hastanedeydim ultrasonda suyum iyi gozukuyodu bide doktor alttan muayene edelim dedi ve dogumhaneye geçtim 1cm açıklık vardı ve bebek kanala girmemişti. Küçük olduğu için suni sancı veremiyolar beklicez ama suyun önce geldiği için zor bı doğum olabilir dediler. Akşam 7.30 a kadar bekledik ama acilmam ilerlemiyodu olmazsa yarın sabah sezeryana alacaklarını söylediler bende gece kalır yarinada hastaneden çıkarım düşüncesiyle doktora sezeryan istiyorum zaten açıklığım ilerlemiyo dedim. Bu arada düzenli sancilarim çıkıyordu nst de fakat ben hissetmiyodim. Son bı muayene ettiler ve bebek yüzünden geliyomus tepe yerine normal doğum olmaz açıklığın da ilerlemiyo dedi ve ben muayene olucam derken birden üstümü giyindirip ameliyathaneyi aradılar birisi sonta takıyo fln ne oldugnu şaşırdım :)) bu arada sonra takarkende çıkartılırken de hiç can acıtan bişey değil kan geldi vs gibi hiç bişey olmadı eşimin yanından geçerken en son bizimkilere haber ver dediğini hatirliyorum. İlk önce belden uyuşturma istedim fakat ameliyathane soğuk bı ortam olduğu için ürktüm biraz genel anesteziye döndüm uyandığımda teli içeri aldıkları için bebeğimin resmini gosterebilceklerini söylediler ama ondan önce hemşire bebeğin kuveze alınabileceğini söylemişti ilk önce onu sordum bebeğim kuveze alındımi diye iyi alınmadı dediler tekrr sordum aynı şeyi söylediler yeni uyandigin ve hala uyusukluk olduğu için tam algilayamiyosun. Odama indirdiler sadece alt tarafımda bı ağrı hissediyodum sızlama gibi ama çok kötü bı ağrı değil. Akşam 8 9 arası ameliyata alindim gece 3 de yürüyüşe çıktım baş dönmesi vs olmadı sabaha oturmaya başladım dik oturduğum zaman daha rahat hissediyodum kendimi aklinizda bulunsun. 3.gunu komple ayaklandim sezeryan anlatıldığı gibi kötü bişey değil çok güzel bı doğum yaptım sadece yanınızda size yardımcı olabilecek kişi lazım bu da 1 hafta için en fazla sonrasında siz gayet iyi oluyosunuz. Bende doğumdan korkanlardandim herkez gibi bı endişe vardı ama çok şükür rahat bı doğum gerçekleştirdim insAllah hepinize nasip olur oğlum 03.07.2019 tarihinde doğdu ve yanımda şuan mışıl mışıl uyuyo Allah hepinize nasip etsin. 🤗 Uzun oldu kusura bakmayın
1.