Sevgigelinn Anne çirkinleşirse kız güzel olur derler inanıyo musun?hamileyim ve çok çirkinleştim🤦🏼♀️
Denal Sevgigelinn artık anne guEllesirse kız oluyo bnm cewremdekiler öyle yedi....bnm oğlum olacak yüzümde var olan lekeler belirginlesti bayağı...ama bn kendimde pek bı fark goremiyorum
zynpgdkl Sevgigelinn kızım olacak gören herkes çok güzelleştin diyor 🥰.. hele eşim günde 50 kez öpüyor güzeldin prenses kızımız daha bi güzellik kattı diyor 😍
defne55 Sevgigelinn valla çirkinleşmedim de güzelleşmedim de ortasında gidip gidip geliyorum benim kız nasıl olacak merak ediyorum açıkçası 😂
sevval55 Dogrusu şudur kız bebekler artı bir östrojen salgıladıgından anne guzellesir yanakları pembeleşir, erkek bebek testesteron salgıladıgında annenin cildinde sivilcelenme ve bozulma olur.
Sewwo sevval55 benim bebeğim Allah nasip ederse erkek. Aksine yüzümde hiç sivilce olmadı , canlılık geldi . İstisnalarla böyle bir kalıp oluşmuş herkeste. Tamamen hurafe. Bence bütün hamilelere Allah ayrı bir güzellik veriyor 😊
sevval55 Arzumms 🤷🏻♀️ Bilimsel olanı söylediğim ama tabiki değisiklik gösterebilir benim oglum olacak ve cok sivilcelenmelerim oldu😪😪
Mlssa Sevgigelinn İnanmıyorm ben yaa canım ☺️ Kızım olacak hala aynıym sadece hafif bir şişmeye başladım 34haftalk olucam,başka da değişiklik yok aynı devam😃