Yusyus5328 Kızlar bişey sorucam kafama takıldı belki basına gelen vardır diye düşündüm hamileliğinizde b12 ve Demir eksikliği yaşayan oldu mu içinizde doktorum bir sürü ilaç iğne verdi ama tereddütte kaldım Bebek için
Esra1260 Yusyus5328 benimde hamileliğimin başından beri b12 d vitamini Demir eksikliği hepsi var ve ilaç kullanmama rağmen düzelmedi 🤷♀️ Kaç haftalık hamilesin canım
Lavinyaa61 Yusyus5328 b12 eksikliği bende de çıktı. Başta günlük iğne kullandım şimdi haftalık. 33 haftalık hamileyim 💖
Merve_278 Yusyus5328 benimde b12 düşük, bende de benexol var 7 haftalığım. d vitamin için 3 aydan sonra vericem dedi.
Yusyus5328 Asli1716 mantıklı düşündüğümde zaten zararlı olsa doktor vermezdi ama çevremde hiç böyle bişe yaşayan olmadığı için bide ilk hamilelik olunca insan kafasına takıyo☺️
Asli1716 Yusyus5328 kullandırıyolar hamilelere demir eksikliği olmasa bile gyno ferro sanol kullanıyorum ben dünya sağlık örgütünün hamilelere önerdiği tek ilaçmış hatta
Mehsu Aynı sorun bende de var benexol diye bir vitamin verdi onu kullanmaya başlıcam demir içinde ilaç kullanıyorum 😊
CicekGirayBysl Yusyus5328 b12 için 5 tane iğne yaptılar her gün bitince düzeldi. D vitamini içinde ekstra olarak ilaç verdi. Bebeğe zararı dokunacak bişi vermez doktor canım tereddütte kalma. Demir içinde hamileligin 3-4 ayında başlıyor ilaca Doğumdan bi kaç ay sonrasına kadar devam ettiriyorlar
Yusyus5328 Anlaşılan yalnız değilmişim demek ki normal bi durum çevrende hiç görmeyince tereddütte kalıyo insan teşekkür ederim hepinize bilgilendirdiğiniz için içimi rahatlattınız valla sagolun 🥰🤩🙋♀️
Havvanurerolll Yusyus5328 benimde bunlar eksik hep 🤦🏻♀️ Ferrum Devit3 kullanıyorum b12 de düşük ama bitkisel bir ilaç yazdı içemiyorum onu kaç haftalık hamilesiniz acaba şuan?
flz355 Yusyus5328 Bana da doktorum dün iğne verdi ?B 12 için. 5 adet iğne. Sanırım hamıle oldugumuz ıcın ıgne daha kısa sürede toparlıcagından tercıh edıyor doktorlar. İlkini bugun yaptırdım bence içiniz rahat bi şekilde kullanın B 12 eksıklıgı cıddı sorunlara sebep olabılır 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻👶🏻
Yusyus5328 flz355 flz355 evet benimde 5 tane iğnem var dün başladım 😣 bebişlerimiz için herseyi yapıyoruz 😂😂
Deletedmom133 Yusyus5328 en güzeli aşurelik buğday haşla ye benim ancak o şekilde yukseldi suyu daha faydalı soğuk çorbasını falan yaptım ictim
Yusyus5328 Deletedmom133 keske yemek yiyebilsem ama yediğim seyleri bile yiyemiyorum mide bulantısından dediğinizi yapmam hiç mümkün degil bu gidişle 🤦🏼♀️ 😭