minikkurabiyem2019 Mavilianne gündüz bir kere oldu bi daha olmadı sanırım birazda su içneye yukleniyorum ondanda olabilir
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim de öyle günde 1 veya 2 defa oluyor. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum sende için ferah tut tekmelerini say 🥰
Duuyguum minikkurabiyem2019 ultrasonla canım genelde akıntısı olanların ölçümünü yapar drlar demekki önemli birşey görmemiş daha önceden su azlığı yaşadığını biliyor demi
minikkurabiyem2019 Mavilianne zaten tek tesellim o kızım bi hareket ettimi ohh diyorum bazen de cok hareket ediyor böyle karnın segeriyor gibi oluyo hızlıca ilk defa yasadım bunu bugun sende oyle oluyomu😌
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim oğlum da çok hareketli canım maşaAllah. Ama artık yerleri daraldığı için hareketleri azalıyor bazen. Tekme değil de oynadığını hissediyorum içim de 😌
R_Arslan minikkurabiyem2019 canim hamilelikte akinti git gide artiyor 1 2 damla normal akintindir hic endiselenme🤗
minikkurabiyem2019 Mavilianne valla anlamıyorum ne yapıyorsa bazen cok sert olmuyo ama sanıye surmeden tık tık karnımda hareket hisediyorum bu hıckırık olabilirmi acaba 😂
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim özellikle bugun çok sertleşme var korkutuyor sıpa 🙈 olabilir canım ben hiç hıçkırık anlamadım ya olmuştur mutlaka ama😂
minikkurabiyem2019 Mavilianne ooo sertlesme bizde hemen hemen oluyo ozellikle aksam yemeginden sonra toplanıyor.