Turkane kızlar -8haftalık hamileyim kendimi çok kötü hissediyorum..halsizlik.baş ağrısı.bir türlü rahat olamıyorum.iştahım hiç yok...başına gelen varsa nolur bir çare söyleyin😢
Ozican Turkane o haftalarda normal ama.Bende sadece o haftalarda elmayla beslenirdim ve hep griptim.O haftalar rahatsız geçiyor ama 12.haftadan sonra kendinizi daha dinç hissedersiniz
azizeguneyy Turkane o haftalarda çok normal. bende öyleydim :) ben sürekli elma yiyordum çok iyi geliyordu
Efsoo Turkane canim havalar sicak.hemde ilk donemlerdesin.ilk donemlerde insan oyle oluyor Gecer gider insallah🙏
Sebogelin Turkane gayeet normal. Genellikle 12-16.haftadan sonra kendini iyi hissetmeye başlıycaksın istisnalar daha uzun sürdüğü oluyor. Şuan sıkıntılı bir dönem ama geçicek merak etme. 🙂
bebegineasikanne HAmileliğin ilk haftaları bir de son haftaları biraz sıkıntılı geçer, hepimizin hemen hemen başına geliyor böyle şeyler mesela ben kilo almak yerine ilk iki ay iştahsızlıktan kilo vermiştim ama üçüncü aydan sonra düzene girmiştim.
Muallimannecik Turkane Ben o haftalarda evimi toplayamıyordum ben böyle nasıl yaşıcam Nası geçecek diye sinirlenip ağlıyordum ama şimdi çok şükür 12 haftalık oldum 10. Haftadan sonra enerjikleştim hamdolsun. Yatın bol bol vücudunuza karşı koymayın akşam serinlikte az az çıkabilirseniz iyi gelir. Psikolojik olarakta ilk haftalar daha zor ama geçecek 🤗
ozbek Turkane bende ilk zamanlar öyleydim hiç geçmicek sandım 2 ayda 10 kilo verdim şimdi çok şükür azaldı sadece ağır şeyler yiyemiyorum 15 haftalığım 🙏🏻