Gece mide bulantisi kusma ve karin agrisiyla gittim doktorda dogurdum kaldm allahtan kendi doktorumn nobetine denk gelmisim korkuyrm gene ebe bos bos muane edip alttan canimi yakacak ama derken 3cm aciklik ve sanci vurdukca nerdeyse yok dencek sayıya dusen oglumn nabizlari doktrm sordu evemi gideceksn sunimi diye sezeryan yok dedi git dusun gel faln icime sinmedi yarim saat yurudum esimle sunide karar kildm 3oldu karsima cikti 3yede reddetmedm suniyi ilk uzandm suyumu patlattilr acilma cok hizli gitti yarim saat civari gecti 5cm 1saat gecmeden 9 cm oldu bn sok toplasan 2saat falan gucum bitti artk dedm ikinamicam cunku gripliyim soluk solugayim tikanmis genzim orda suni devreye girdi gucum bitmese devam ederdik o sekilde ikin ikin yok ole yok 3 ittim 5 ittim cikti yok aciklik iyiydi hızlıydı ama çıkış biraz zor oldu 49 cm boy 2869grmdi ama vucuttan demekki zor dogduk başımız zor cikti gelirken icerde baya yirta yirta gelmis dktr sagolsn estetik dikis yapti allahtn uyusturmya ramen dikisimide hissettm icerden cikan tamponlarida ama korkudugumz gbi olmuyor o an 50kere dogum yapmis gibi insan çenesi düşüyor deli cesareti geliyor ve sakin yok illa suyum nisanm diye diretmeyin karin agri kusmayla geldim acilma kusturuyormus ki bn zehirlenme ihtimalini bile dusundm rabbim sizlere kolay dogumlr nasip etsin suan kuzum yanımda yatıyor 3saate kavustuk 38+5😍😍😍👶