Mervezumra Kircicegi-34 o nasil oluyor ben 16 haftalok hamileyim planli sezeryan olucam nisan 20 de dogum oluyor sizin nasil mart oluyor onu anlamadım
Kircicegi-34 Mervezumra canisi benim 24+5 şuan 24 mayista sat buna gore 28 şubat 3 mart civari diyo doktorlar
cansu23 Gmzpkr allah yardım etsin diyelim ben ilaç kullanamıyorum midem almıyo hiçbirini acaba vitaminsiz kalıyorum da ondanmı ağrıyor diye düşünüyorum
Gmzpkr cansu23 demir hapı vermişti doktorum benimde midem almıyordu hapımı değişti şimdi iyi gidiyor ☹️ Vitamin hapımı bende içemiyorumm doktor bolbol meyve ye yeterli dedi🙃
Burcuburcuuu Zeyk hadi yaaa. Nasil yatcaz biz ben bilemedim valla canim🤦🏻♀️☺️ Uykusuzluk cekiyorum haliyle. Zaten dogurduktan sonra uykulari arayacagiz. Şimdiden hayal uyku bu batmalar yuzunden🙄
Zeyk Medine_1992 ay kuzum foton değişmiş nerelerdesin sen hiç göremiyorum seni bu sıralar ya bu ağrılar ne olacak😬 bel ağrım kendimi yormadigim sürece yok ama gece sağıma asla yatamiyorum kaburga kemiklerim batıyor garip bir ağrı var sanki bebeğim orda da rahatsız ediyormusum gibi onu
Medine_1992 Zeyk ay aynen canım o kaburga agrısı batma seklinde başladı bende de 🤷♀️ dün post açtım bebişimle babasını görmedin mi 😁😁😁tıpa tıp benziyor ya
Zeyk Medine_1992 yaaa gormediiim detaylidan foto da mı gördün ? Ay ne güzel maşallah 🤗 bizim oğlan hep yüzünü eliyle kapatti yine profil fotosu verdi doktorumuz ama onda da eli yüzünde sipamin💙
Medine_1992 Zeyk evet canım ya 4 boyutlu da gördük iyi poz verdi bizim ki uğraştrdı ama 😁😁bu kadar babaya benzer
cansu23 Gmzpkr valla ben hiçbirini içemiyorum demir hapını denedim bu aksam ilk defa kusmadım inş kusmam bundan sonrada
Kircicegi-34 Mervezumra yok yok canim o haftalardaylen yazdigimi okumussun belliki biz buyuduk yariyi gectik cok sukur hayirlisyla