TMervee Ozlembln 17.haftada erkek dedi.19.haftada kız oldugunu ögrendk.ayrıntılı ile kız oldugu kesinlesdii
Mucize001 TMervee Hemşire daha var dedi.24.du haftaydi sanırım Ama aile hekimi 21 den sonra yaptir dedi 22+3 kendi kadın dogumumla görüşüp onay aldıktan sonra saglik ocaginda yaptirdim.
tansuyalman Kızlar 22+6 haftalığım ve göbek deliğimin yanında bir ağrı oluyor ayağa kalktığımda sizce normal midir Benimde doğumum Mart görünüyor inşAllah o yüzden buraya sormak istedim. Post açmak yerine acaba toplanıyor ya da bir yeri mi denk geliyor da ağrıyor tam göbek deliğimin yanı yaşayan var mıdır ?
FerayeA tansuyalman Bende şuan 22+2yim genellikle çok yorulduğumda ve ani hareket yaptığımda yaşıyorum biraz dinlendikten sonra geçiyor çok şükür ama acısını anlayabiliyorum 🙄
Adige09 tansuyalman canim bende de oluyor karin seklini değiştiriyor kaslar ani hareketlere izin vermiyor diyor ki yanliş pozisyonlarda sin yapma 🤣 ben artik egilemiyorum ayakkabilarimi esim giydiriyor 23+2 yiz
Yaseminbt35 Lvnya ben de inşallah mart erkek annesiyim. Erzurumda yaşıyorum burası malum kar kış. Ben direk kışlık kadife kalın parçalar almaya basladim
tansuyalman FerayeA yorgunluk etkileyebilir yani teşekkür ederim 🙏 herşeyi mesaj atıyorum dr bu sefer yazmadım buraya sormak istedim demek ki herkes te olabiliyor herhalde zaten panik birisiyim
FerayeA tansuyalman ilk gebelikse panik olmayı normal karşılıyorum çünkü sanırım bende öyleyim hamile olamadan önce değilim ama 🤭 Zaman geçtikce hassaslaşıyoruz galiba 🤗
TMervee FerayeA Ozlembln erkek dedi ama benimki hep kapatıyordu ayagıylaa o yızdn yanılmış olabilirr😊
Yaseminbt35 Pak kalınlığı derecesine göre 3 battaniye. Ici tüylü tulum alt üst takımlar.besik çanta banyo eşyaları mendiller çorap külotlu çorap kadife alt üst takımlar derken başladık bakalim