Zeynepppppppp deletedmom309 benim de durumun sizin gibi doktor erkek dedi hatta resimde var elimde ancak video dan kendim baktığımda bacak arası boş görünüyor bende kız olabilir mi acaba diyorum ama bakalım suan 16 inci haftadayım belki değişir hep hayalim kız bebekti Allah ın takdiri tabi ki sağlıklı olsun da
Cigdem0707 Neseekc işte ben medicel tip merkezi olduğu icin birqktim yoksa Sedat beyden çok memnundum
Tgbayldz Medine_1992 ne zaman hissetmeye başladın cnm? Benim göbek çevrem çok zayıf ama ben hala tam hissetmiyorum hep acaba mı diyorum oda 4-5 kere oldu 😑
Medine_1992 Tgbayldz benim 17 de seyirme gibi başladı canım şimdi 21 tekmeler Rahatca hissediliyor eşim bile eşini koyunca hissediyor benimde zayıftı karnım 😁
Tgbayldz Zeyk demekki canım 🤷♀️ Ama ultrasonda da çok hareketli olmayınca üzülüyor insan orda en azından hareketli görmek istiyor
Gigi89 Tgbayldz benimde öyle inan kafama takılıyo. Gidiyorum yavaş yavaş böyle elini zor kaldırıyo. Doktor öksür diyo karnımı sallıyo zor harkeet ettiriyo çocuğu. :/ anlamadım gitti
Mucize001 Medine_1992 Minareli su içiyorum akşamları oluyor bende .yemegide erken yiyorum ilaç olarak progestan ve dekavit var exkra bir ilac da kullanmıyorum ki o yaptı diyecegim.ben bebisin hareketlerine saat tutmuyorum aslında not etmeye şimdiden alışmak lazım...
Medine_1992 Mucize001 canum bende saat tutmuyorum sürekli vurduğu için bazen uyumuyor mu hiç bu diyorum 🙄
Neseekc Cigdem0707anladım canım medicell de eyüp bey vardi sedat beye ilk defa gitdim ama memnun kaldim
Rainhn Gigi89 ay benimkide ole ayrintilida bi guzel foto alamadik 😁 eli agzinda yüzünde gözünde donmedide bi türlü sakinliği beni benden aldi o yuzden de pek hissetmiyorum umarim doğuncada bu relaxligini korur 😂
abilgili Merhaba kızlar, 21+5 olduk bugün. Birkaç gündür ayağa kalktıkça sağ boşluğuma giren bir ağrı çektim. Bugün çok şükür iyiyim. Yuvarlak bağ ağrıları olabiliyormuş bu haftalarda, rahmin gerilmesiyle birlikte, sanırım oydu. Yine de böbrek mi acaba diye bol suyu ihmal etmedim, bol su içmek her ağrıya iyi geliyor 🙏🏻 Bir de sütyenimde meme ucu kısmında kurumuş, katılaşmış, beyaz lekeler keşfettim, sanırım sütümsü akıntılar başlamış🙄 Sizin nasıl gidiyor, yeni gelişmeler var mı😌
Zeynep06 abilgili 21+2 bende de o ağrılar oluyor krmp gibi, hızlı hareket ettikçe karnımda ağrı oluyor. Birde bende sabah kalkarken çok şidetli sırt ağrısı oluyor. Sizlerde de oluyor mu yoksa bir tek bende mi oluyor
abilgili Zeynep06 sırt ağrısı ayakta uzun süre durduğumda olabiliyor, sabahları yaşamadım hiç ben. Yatış pozisyonundan mı acaba? Ben soluma yatıp bacaklarımın arasına da bir yastık alıyorum, en rahat uyku pozisyonu hamilelikte 🙏🏻
Birsen_S Zeynep06 sabah kalktığımda bende de oluyor sırt ve bel ağrısı ama biraz hareket ettikçe geçiyor ben de yatışa bağlıyorum bunu. Yan yatmayı hiç sevmezdim şimdi mecbur yatıyorum ama rahat edemiyorum açıkcası 😌
Zeynep06 Kızlar bu arada ben size yeni katılmadım daha önce @Hamd_olsun adıyla katılıyordum bu bir süredir o hesabı kullanamıyorum bu hesaptan artık katılacam