asli_kerem Zeyk hıçkırmaya da başladı artık annesi ☺️ 19+3 üz bizde bu hafta hissediyorum. 2. çocuk olduğu için benim için daha belirgin hareketler. Sizinki ilkse çok heyecanlı 💞
Zeyk asli_kerem ilk bebeğim ama ben daha surda 3gundur pıt pıt bişey hissediyorum kestiremiyorum da 🤗 eşime soyledim birşeyler oluyor pıt pıt diye kafasını karnıma koydu kalp sesini duydum diye heyecanlandı dedim o benim nabzım 😂🤗 acayip tecrübesisiz ve heyecanlıyız 😌 böyle komik oluyor hallerimiz
aslikls3 Medine_1992 yaaa çok iyi ben de senin gibi oldum 😊12. Haftada %80 kız 16. Haftada kesin erkek bu hafta da kesin erkek dedi 17yiz pipiyi de gördük ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum tabi ki merakla 😊 tam 20. Haftada mı girdin ayrıntılıya
Medine_1992 aslikls3 canım benim çok karışık ya aslında son adet tarihime göre 19 + ama ultrason da en başımdan beri 2 hafta önde yani 18+5 te girdim ayrıntılıya doktor iri bir bebek olacak dedi 🙄 bende ufak tefegim ama
aslikls3 Medine_1992 haaa anladım canım genelde 20 haftadan sonra giriyorlar o zaman senin de öyle gibi oluyor benimki de 1 hafta önden gidiyor ama ben adet tarihime göre tam 20. Haftada mı gitsem diye düşünüyorum
Medine_1992 aslikls3 mantıklı canım 😘benim biraz erken olmuş oldu ama 18 den sonra yapılabiliyor şükür sıkıntı çıkmadı ya 💙
Sedef45 TMervee Ben 16 haftalık hamileyim dün doktor erkek dedi ama ben hep kız gibi hissediyodum bütün bilinen cinsiyetle alakalı şeyler kıza işaret ediyodu hiç böyle yaşayan varmı? Kesin demedi doktor cinsiyeti erkek dedi bidahaki kontrol 1 ay sonra 🤨
aslikls3 Sedef45 16. haftada yanılma çok düşük oluyor canım. O belirtiler hep fasa fiso valla aldanma tabi yine de alışveriş yapma bebekler bazen süpriz yapabiliyor 20. haftada detaylı ultrasona gireceksen eğer daha kesin olur :)
Zeyk Sedef45 cinsiyet belirtileri diye bir belirti hiç yokki onlar palavra yalan yani en güzeli biraz daha sabredip bir kaç hafta sonra usg de görmesi doktorun.
Nurr Bizde 16+5 olduk bugun doktora gittik cinsiyetiniz kesin erkek pipisini gösterdi doktor amcamız ikinci bebeğim ilk bebegimde erkek sağlıkla gelsin inşallah 1 ay sonra ya ayrinitli ulturason günü aldık bakalım 🙂
Sedef45 Nurr Kısmet artık :) saglıklı olsun da.Bizimki popodan gösterdi utangaç önden göstermedi😃 Ben daha bişey almadım bi 5 ay geçsin sonra almaya baslıcam
Sedef45 aslikls3 aslikls3 Detaylı ultrasonu 20.haftaya verdi bende daha 1 ay beklicem :) kesin olsun dedim
aslikls3 bu arada kızlar kayınvalidem ilk torunu olduğu için çok hevesli haftasonu bir şeyler aldık 1 10lu hastane çıkışı bir kalın fermuarlı battaniye 1 de müslin bez aldık kendime de pijama aldım. Aslında 7 aydan sonra alışveriş yapmak istiyordum ama kayınvalidem çok heves edince kıramadım. Aldığımız hastane çıkışının kumaşına bayıldım bebelinna markası aklınızda olsun :)
Meleyke97 Burcuburcuuu canim sen mayisa dusmuyormusun?🥺neden mart? Biz 13haftaligiz ve nissan sonu mayisin ilk gunlerine dusuyoruz onuncin sasirdim
Burcuburcuuu Meleyke97 tarihe bakmadin canim sanirim😬☺️ 25 Temmuzda yazmisim onu ben bu postu actigimda o kadarliktik. Simdi 19+1 olduk🤗 ikiz gebeyim o yuzden subat ortasi olacak hatta. Normalde 11 mart demisti ebe ikiz oldugu belli olmadan önce
Nurr Sedef45 aynen öyle canım bende son aylarda birkaç birşey alicam ilk çocukta bişey olmadığı için mecbur alıyorsun ikinci olunca çok fazla birşey gerekmiyor😀😀
aslikls3 Sedef45 ben de gidicem bakalım 9 kasımda tam 20. hafta oluyor çok meraklar içindeyim hem renkli göreceğim için de heyecanlıyım 1 ay hiç geçmiyor :)
aslikls3 Medine_1992 çok şükür çok sevindim canım darısı bize inşallah :) nerde yaptırdınız ayrıntılıyı
Medine_1992 aslikls3 canım mükemmel valla o kadar güzel yorumlar duydum ki özel yerine tercih ettim düşün 😁 ek binası ama güzel olan Turgut Özal ek binası diye geciyor doğum odaları bile tek kişilik devlet olmasına ragmen
aslikls3 Medine_1992 benim ablam orası turgut özalken orda doğum yapmıştı iki çocuğunu da şimde devlet oldu ya nasıl yetişiyor acaba çok şaşırdım hani tek kişilik odalar falan herkes orayı tercih ediyor nasıl yetiyor acaba
Medine_1992 aslikls3 canım çok zor randevu falan almak zaten ama çok özenli davranıyorlar ben sasırdım baya memnun kalmasam medisise gidecektim