TMervee 19 haftaya kadar doktor erkek demişdi bugün kız dedi şokdayım.erkek cinsiyetide yanlış görülür müü
Sedakemali TMervee ya bizde 12 haftalığız erkeğe benziyor dedi .inşaAlalh bizimki de yanılmıştır 🤗kızımız olsa birde oğluşumuz var
Gigi89 TMervee valla ben de anlamadım göremeyip tahmin mi yapıyorlar? E çıkıntı göstermiş miydi? Banada iki kez kız bi erkek sonrada açmadı dediler:( 19 uncu haftamdayım
Sedef45 TMervee Ben 16 haftalık hamileyim dün doktor erkek dedi ama ben hep kız gibi hissediyodum bütün bilinen cinsiyetle alakalı şeyler kıza işaret ediyodu hiç böyle yaşayan varmı? Kesin demedi doktor cinsiyeti erkek dedi bidahaki kontrol 1 ay sonra 🤨
Nnurmehmet Merhaba mart anneleri bende nasip olursa bir mart annesi olarak bebeğimin kesin olarak cinsiyetini öğrendim bugün 🥰 18 haftalığim ve Kızım olacakmis ALLAH gönlüme göre verdi eşimin de hep gönlünden kız geçiyordu erkek olsaydı da mutlu olacaktım tabiki ikisi de evlat kız olduğunu öğrenince bir garip olduk ama 😇🌸 Bugün ultrasonda bebeğimizin bağırsağında parlaklık olduğunu söyledi doktorum başına gelen var mı ? Perinatolojiye yönlendirdi haftaya gideceğim inşallah birşey çıkmaz ALLAHım yavrularımızı sağ salim bizlere bağışlasın inşallah 🤲
Sedakemali Burcuburcuuu bizde bugün 12 haftalığız .ve doktor erkek dedi .ilk çocucuğum erkekti .kıza dönmez sanırım 😊 bir kilo almışım daha karnım çok hafif belli
papatyam95 Terspektif bu bebişin daha net görüldüğü ultrason değil mi detaylı ile hep karıştırıyorum da bulunduğum yerde de yok😔
Terspektif papatyam95 evet canım 4 boyutlu mu ne diyorlar ondan. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilerleyen haftalarında bebeğin eli yüzü tam şekillenince belki bulursun bi doktor o zaman gidersin. 🥺
aslikls3 papatyam95 genellikle 20. Haftadan sonra bakıyorlar ayrıntılı ve renkli biz 20. Haftada gitcez
Terspektif papatyam95 ben en son 15 te gittim ama o zaman yüzünü hep eliyle kapattı göstermedi bıdık 😂 yarın bidaha gideceğim kontrole inşallah bu sefer Gül cemalini görürüz sıpanın 🙈
Cigdem0707 Merhaba mart anneleri bizde 19+4 üz büyüyoruz kızımla.Dogum icin 40 haftayi 8 mart dedi ama erken gelirse şubata kayıyor.Çünkü 10.haftadan beri onden gidiyoruz.Detayli 21.haftada gideceğiz randevumuzu aldik.Bu arada Istanbul büyükcekmecedeyim bu taraftaki arkadaşlarımla konuşmak isterim🤗
tumerseyma Merhaba bende Mart annesi olacağım bu postu yeni gördüm 😊 kaç haftalık oldunuz , nasılsınız bebisler ve siz 🥰
Gigi89 tumerseyma merhaba:) 19+3 teyimm. Mart ilk haftası doğacak inşallah. Gerçi belki şubat son günleride dedi. 29 şubata gelmesinnnn a dostlaaaar bizim bebişler:D 4 yılda bi pasta üfletiriz 😂😂