Sabisulusy Pamukgelim ben 37+4 eve temizlik için bir ablayı 37 cagirdim belli olmaz bu işler pat diye gelir diye şimdi içim daha rahat 😊
Sabisulusy Pamukgelim ama hadi bulmazsa ben şöyle düşündüm temizlik yapılsın hergun kendim egzersiz gibi ufak ufak kirlenen her yeri temizlerim dedim
Cigdem0707 Jasminixx Ay canim hosgeldi aramızaa.Çok sevindim iyi olmanıza nasil olursa olsun bebişlerimizr kavuştuk ya😍
Jasminixx Cigdem0707 aynen kavuştuk valla çok şükür 🙏 nasılsınız adapte olabildinizmi ☺️ Bugünde hastanede @Ozgdnc ile karşılaştık ☺️
Sabisulusy Pamukgelim benimde öyle rahat ol yani kirlenmiyor çok fazla sadece yağarsa yağmur problemi var o kadarda olsun dedim ya çünkü evin o haliyle her gün geriliyodum 😊
Pamukgelim Sabisulusy demi,, ev temizliği ayrı stres konusu, vücut temizliği ayrı stres konusu, rutine devam etmek mantıklı oluyor ama aniden doğum olursa diye sürekli bir tedirginlik
Terspektif asli_kerem yok değiştirmedik ama gaz sorunumuz devam ederse başka bişey denicem artık 😔 tabi umarım emer 🤷♀️
asli_kerem Terspektif büyük oğlumu mamayla büyütmek zorunda kalmıştım ben birkaç mama değiştirdik sonunda nispeten en iyisini bulmuştuk. İnternetten araştırın besin değeri yüksek ama daha hafif mamalar vardır. Bide onları deneyin
Zeyk Terspektif kuzummmm kimyonlu su içiyor musun? Suyuna çayına kimyon kat sen iç bakalım memeyle bebeğe de gitsin bide süt geliyor mu bilmiyorum ama boş bile olsa emzirmeye çalış. Emdikçe gelecek sütün.
Medine_1992 Terspektif canım benim sakın stres yapma pompa ile sağlıyor musun olabilir daha çok yeni alışır yakında biz çok iyiyiz canım ya alıştık iyice 😁sadece çok uyuyor benim ki zorla kaldryoruız şükür sarılıkta yok şimdilik yarın 1 haftalık oluyoruz işte
Zeyk Medine_1992 ya yerim sizi masallah. Kuzum yazamadim sana da bende bir Mart annesi olarak dünyaya getirdim oğlumu. Benim dikişlerim çok acıyor bugün 3.gun ama baya yürüyorum. Onda sıkıntı yok. Oglus da iyi bir çiş sorunumuz var galiba doğduğunda 2 kere dün bir kere çiş yaptı kaka çok yapiyor. Bugün kontrolümüz var.
Terspektif Medine_1992 oh maşallah kuzum ya inşallah benimki de olmaz sarılık çok korkuyorum 😔 bizimkide gece uyumuyor hiç aynı anası 🤣
Vatanseverr merhaba herkese uyku tutmadı çünkü yarın doğum !😊 dualarınızı bekliyorum benim 2.bebeğim evdekinide çok özlücem sağ salim eve gidelim hayırlısıyla..