Kbrbydk Off benim de bir belirtim olsaydı artık ya😐😐😐 39+0 olduk. Pazartesi suni sancı almak istemiyorum korkuyorum ben galiba😥😥
Dilankenger Kbrbydk kübraa senin günün belli en azından ben yalnız kaldım daha günüm de var . sabırsızlanıyorum artık 😂 şaka bir yana korkma geçecek sağlıkla gelsinde kucağına alınca unutursun
Terspektif Mart anneleri bende doğurdum çok şükür 🙏🏻 oğlum şuan yanımda uyuyor çok mutluyum darısı size inşallah 🙏🏻 @Zeyk kuzum da doğumda inşallah rabbim onu da kurtarsın dua edelim omun içinde 🙏🏻
edak Terspektif aa ne ara ya 😅 sizi de yorumlardan takip ediyordum şükür kavuşmuşsunuz yavrunuza gözünüz aydın 😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah 😌🌸
Dilankenger Terspektif ben şok şuan . sende mii 😂 hayırlı olsun. İyisinizdir umarım . güzel bir hikaye bekliyorum çok süpriz oldu çünkü 😂
Svlyackgzz34070718 Selingokhan bol bol dua edin arkadaslar kolay bi normal dogum olsun zeynep icinde benim icinde tüm gebeler icin ❤️
Terspektif Dilankenger edak Kbra7777 teşekkür ederim canlarım inanın bana da baya sürpriz oldu 🙈 doğuramam derken geldi minnoş inşallah kendimize tam anlamıyla gelince ayrıntılı yazmak isterim hikayemi bende 🙈 rabbim sizlere de yaşatsın en kısa zamanda bir avazda inşallah hepiniz için dua ettim sancı çekerken bol bol 🙏🏻😍
Selingokhan Zeyk allahııımmm ben de heyecan yaptım çabucak açılman olur da alırsın kucağına sağlıcakla 🥰
Kbrbydk Dilankenger inşallah canım yaaa 😍😍 sende üzülme bakarsın senin ki aceleci çıkar😊hem daha vakti varmış ne kadar kalsa o kadar iyi😚😚😚
Mlsldy 38+5 oldum hala beklemedeyim😬 doğuma giren arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah🙏🏻 Darısı biz kalanların başına🙈
Terspektif Gnalbayrak relax ol bebeğim o kendi geleceği zamanı çok iyi biliyor 39+6 da doğdu benim minnoş 🙈
Aycalyaa Terspektif Zeyk atağa geçti mart bebeleri ya peşpeşe gelen geliyo sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah gözünüz aydın kızlar çok sevindim nasılsınız şimdi bebişler nasıl 😍❤️
Serap0733 Doğuranlar gözünüz aydın çok sevindim :) mutlu mutlu doya doya öpün yavrunuzu oh darısı bana inş daha ben doğuramadım😢benm kız da geleydi