Zeyk Zemine11 ayyy merhabaaa canım benim iyiyim hala dogurmadim bekliyorum 8 günüm kaldı gözüküyor ama nasip 🤗 yalancı kasilmalarla oğlumun gelmesini bir umut bekliyorum iste. Sen nasılsın? Nasil gidiyor?
Zemine11 Zeyk sağol canım bende iyiyim biZimde şu an için her şey güzel gidiyor normal doğum denemeye Karar verdik inşallah bu kez doğurabilirim😊senin oğlan nazlı çıktı gelmiyor😊
edak Nzziss inşallah görürüz biz de 3 kiloyu doğuncaya kadar 🙏🏻 Kendi isteğim sebebiyle, normal doğumu düşünmek bile korkutuyor malesef. Şımarıklık mı bilmiyorum ama hiç cesaretim yok 🤷🏻♀️
aslikls3 edak benim de 36+0da 2600dü kilosu benim doktorum haftasıyla uyumlu iti bebek dediği zayıf da değil normal dedi canım. Ben burda kiloları gördükçe acaba sorun mu var diyordum kendi kendime ama normalmiş sen de takılma rahat ol 😇
edak aslikls3 aslında boyu ve kilosu 36 haftayla uyumlu ama karın ve kafa çevresi geri çıkıyor ölçümlerde ona anlam veremiyorum 🙄😔 suyu ve gelişimi iyi diyor doktor ben de ona güvenerek takılmamaya çalışıyorum çok fazla ama olduğu kadar artık 😅
Zeyk Zemine11 bende normal doğum bekliyorum. Evet oğlan nazlı çıktı amaann ne gerek var doğmaya der gibi hiç gelesi yok sulalesi rahat hahaha😂😂
Minigim_ edak bizde 34+3 de 2000 kg falandı benimkininde karın çevresi geride 1 hafta inşallah doğuma kadar 3 kilo bari olur 🤔 şuan 35+4 üz. Nasipse 26 mart da sezeryan olcam
Terspektif Zeyk sende de değişiklik yok mu kuzum 🙄 ben hala aynıyım kasılmalar dışında taş gibiyim bugünde gelmeyecek 🤣
Zemine11 Zeyk 😂haklı aslında yavrum Rabbim kolay doğum versin hurma yı bi denesene bi de doğumda Meryem ana eli otu diyorlar ama hurafe mi değil mi bilmiyorum artık
Aycalyaa Dilankenger napalım bizde happykidste buluşuruz tekrardan son mart bükücüler adı altında bebeleri konuşuruz 😁😁
Pamukgelim edak benim de 36 da sizin bebişle kilosu aynıydı, Dr hiç olumsuz konuşmadı, hiç üzülmeyin, yengem geçen ay 2700 doğurdu, gayet sağlıklı, hatta bebek hızlı kilo aldı doğumdan sonra
little_mom_141 edak canım bende pek yiyemiyorum balık ama balık yağı haplarindan içebilirsin. Biraz topluyor bence bebeğin kilosunu 🙈