Kızlar,
Yazamadım hiç, emzirmeydi, gazdı, ne arayanlara dönebildim ne telefon açabildim. 1 Mart 19.16’da geldi Ozan’ımız🙏🏻Çok şükür hep hayalini ettiğim normal doğumu deneyimleyebildim. Şu an yanımda uyuyor, şimdi tek derdim uyandırıp emzirebilmek🙈Çok uykucu çıktı bizimki🥴 Bu arada 6 cm açıklıktan sonra sınırdayken epidural yaptırım ama kateterle ilacın devamını almadım, tek doz iğne yetti, öyle olunca ıkınma safhasında sancılarımın geldiğini daha iyi anlayıp ıkınabildim🙏🏻Doktorum kesi olmasın diye çok uğraştı ama kafa çapı biraz büyükçe olunca ufak bir kesik atıldı, tek bir dikişim var, hemen ayaklandım, çok şükür 🙏🏻Bu arada epidural rahatlıkmış, ben 6 cm’e kadar çekmeyip başta epidural alsaymışım olurmuş yani ama deneyimlemek, kendimi görmek istemiştim, yiğitliğe gerek yok, ıkınma kısmı çok önemli, enerji depolamak lazımmış😊 Bir de kızlar göğüs ucunuz yoksa silikon uç alın yanınıza, ben göğüs ucumun olup olmadığı konusunda emin değildim, Ozan emme konusunda biraz tembel, benim göğüs ucum da pek çıkık olmayınca çekemedi yavrum, eşim hemen silikon göğüs ucu aldı hemşirelerin önerisiyle, o şekilde çekebildi, sütüm yavaş yavaş geliyor, Ozan daha çok çekse daha da çok gelecek gibi, yavaş yavaş alışıyoruz bakalım canlar🙏🏻 Mart annesi olarak açılışı yapacağım galiba diyordum, öyle de oldu sanırım☺️ Bugün doğuracak Mart annelerimiz vardı, hepimize kolay, sağlıklı, keşkesiz doğumlar diliyorum, dualarım sizinle. Happy Kids’te buluşalım🙏🏻❤️