edak Cigdem0707 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder size de inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ben bile heyecanlanıyorum yarın sezaryene girecekleri düşündükçe 😅 Allah yardımcınız olsun hemen toparlanırsınız inşallah 🌸😌
Terspektif Cigdem0707 canııım Allah yardımcın olsun seninde senin içinde dua edicem bol bol 🙏🏻 Bizleri habersiz bırakma emi güzel haberlerini bekliyorum 🥰
Cigdem0707 Terspektif oyyu canim cok sagol kendime gelir gelmez yazacağim insallah dualarin icin sagol darisi sana sizlere inşallah
Terspektif Cigdem0707 amiin kuzumm inşallah 🙏🏻 Ay ben çok heyecanlandım ya keşke hepinizi tanısaydım gelip minnoşları mıncıklayabilseydim 🙈 @Medine_1992
Terspektif Cigdem0707 bende şuan Kayseri deyim kuzum 😐 inşallah birgün 9 ayına şahit olduğumuz bu minikleri gerçekten mıncıklayabiliriz 🤣
Terspektif Medine_1992 Cigdem0707 gözümü açar açmaz buraya girdim ki sizden bi haber var mı diye 🙈 ayyy uyuyamam da şimdi haber edin kuzular nasıl olduğunuzu ayılan yazsın 🤣
Dilasimo Cigdem0707 dualarımız seninle hayırlısı ile kavuş cennet kokuluna Allahım kolaylaştırsın hayırlısı ile çık
sandiego Gigi89 sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah analı babalı gözün aydın canım darısı bizim başımıza ☘️🤲🏻🧿💖🥰
Gigi89 Terspektif sandiego Serap0733 biraz şook oldu tabi 😊 Allahımmm benim bebeğim mi şimdi eneeee ayyy yavrum diye diye geçiyo emzirme savaşları yaşandı ama o da ben de alışıyoruz zor biraz öğrenmek tutturabilmek. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Doğururken hepinize dua ettim Allah hepinizi sağ salim kolaycacık evladınıza kavuştursun. Çok güzel bişey.❤️