abilgili Kbrazcan rubella, anti-rubella vb türleri mevcut bu testin, rubella igg testi için pozitif değer bağışıklık göstergesidir. Doktorunuza bir danışın isterseniz, rubella bağışıklığı yoksa gerekli önlem alınacaktır.
abilgili Nnurmehmet doktorunuz o şekilde belirttiyse elbette ona güveneceksiniz 😌 Ben aynı gün kan alımı atlanmış olabilir mi diye hatırlatmak istedim. Doktorunuz gerekli açıklamayı yapmış.
Nnurmehmet abilgili Aynen doktoruma güveniyorum yarın kan vericem bakalım inşallah herşey iyi çıkar ALLAHım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲😊
Burcuburcuuu Nnurmehmet canim benim de oluyor bazen ama silinmiyor, bizzat mesaja bakiyorum çünkü 😃 yerinde duruyor yani. aslında sadece bir an isim kismi oyle yaZiyor ben de anlamadim🤷🏻♀️ Forumda teknik sıkıntı malesef fazla. Bazen girmek istiyorum iki saat yuklemeye calisiyor sonra basarisiz oluyor mesela. Hele gece 12siralarinda acaip yavaş ☹️
Nnurmehmet Burcuburcuuu Ay hele ben çıldırıyorum 11den sonra dediğin gibi birşeyler oluyor foruma bence bu sıkıntıları düzeltmeleri lazım biran evvel çünkü burada vakit geçirmeyi seviyorum yapacak birşey de olmuyor özellikle ilerleyen saatlerde o yüzden giremeyince sinir oluyorum 😳 😑
_hkubra abilgili benim doktorum da tam tersini söyledi ama negatif çıkması gerekiyordu şuan pozitif görünüyor ve eğer bu virüsü hamile kaldıktan sonra kaptıysan bebek için çok tehlikeli dedi
Serenty Bir şey sorsam.benim kalça kemiklerim ağrıyor bazen .inceden bı sizi hareket edemiyorum .normal bir şey mi bu.hamilelikte kemikler genişler diye biliyorum ama erken değil mi