SuleDoruk abilgili gözün aydın canım. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Doğuran var mı diye girdim seni yazıni gördüm 😍
SuleDoruk Seymk hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebişini. Bıkmadan usanmadan emzirmeyi dene, tutacaktır Allahın izni ile 🙏 Balimkiz hayırlı olsun canın. Sağlıkla, huzurla büyüt bebeğini. Bol bol su iç ve sürekli emzir. Gelir sütün merak etme.
smbrka Zeyk ahahahhhh son mart bükücü anne vallahi hiç bir belirti yok. Çevremdeki bütün hamişler doğurdu.
Zeyk smbrka 😂😂 aynen Mart annelerimiz burada hep Şubat'ta doğurdu. Kalanların sezaryen günleri belli belirsiz kalanlardan biri benim. Şurada sayılı anne olarak kaldık vallahi
Gigi89 Zeyk aynen eşimide aradım bide bi panikle işi vardı adam gelene kadar ağrı dindi 😂 Bide ılık duşa girdim sonra suyum gelirde bu suların arasnda farketmezsem diye geri çıktım😂😂 hey allahım iyice şaşırdım artık
asli_kerem ozgens bana olmuş anne lazım 😅 salı günü 2. sezaryene giriyorum ben de. Karşılaştırma isteyecektim. 3 yıl önce yaptım ilk doğumumu ve hala ameliyat yerimde hissizlik var. Bunun daha kolay geçmesi gerekiyor mantıken 🤔 acaba gerçekten öyle mi?
Jasminixx Zeyk bende birazdan 39+0 olucam hala tık yok normal doğumu bekliyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olucak... şu ev işi yapanlara hayranım ben odadan mutfağa gidemiyorum biraz yorulsam felç oluyo her tarafım 😕 dün kadınlar gelip temizliğimi yaptı valla
ozgens asli_kerem pardon 😂bende olacak anladım.ilk ameliyatımı da geçen yıl olmuştum o zaman etrafımda 3 ,4kez sezeryan olanlar hissizliğin hiç geçmediğini söylemişlerdi.
Jasminixx Zeyk evet o düşük zaten bide riskliydi biraz hamileliğim çok dikkat ettim hamladım herhalde 😂
Terspektif Taze doğuran var mı Mart anneleri 🙈 @abilgili senden hiç haber yok nasılsın doğurdun mu meraklardayız ?
Terspektif little_mom_141 bende hala doğurmadım 😒 bugün kontrolüm var inşallah durumumda bi değişiklik vardır yoksa hastanenin önünde kendimi yakıcam 🤣🤣
asli_kerem ozgens sizin ilki çok yeniymiş ne kadar güzel bebeklerin yaşları yakın birbirine 🥰 ameliyat sonrasındaki ağrıyla alakalı korkularım var ama doktorumunda demesi bu daha kolay olacak. Yarın yazarım inşallah sonucu ☺️