Zeyk @Medine_1992 canım aklım sende kaldı gittin mi kontrole? Nasılsınız bakalım neler yaptınız anlat 😌🤗
Medine_1992 Zeyk çok güzeldi ama malesef bebişko sırtını döndü cinsiyet öğrenemedim ense kalınlığı burun kemiği normaldi lan aldı 10 gün dobra gel dedi 😁
Zeyk Medine_1992 ay görmedim bugün o kadar youndum ki iş güç anca bakabildim sırf senin için girdim şuraya da 🤗 çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı basimiza 🙏🌸😊
Medine_1992 Zeyk ya cidden mi kıyamam sana canım benim hepimiz için inşallah 💕güzel güzel haberler ile geçirelim bu ayları
Marchmom ecemtmr öncelikle çok çok geçmiş olsun. Birazcık dinlen. Sonra tekrar olur. En kısa zamanda kucağına sağlıklı bir bebek almanı diliyorum🙏🏼
Mucize001 Selam annisler,11+4 de ikili testi yaptırdık devlet hastanesinde.bu devlette ki dr. Birsey sorulmuyor malesef sordugum hersoru agzimda patladi artık ozelde ki dr.yorumlaticam Nt 1.28 ctrl 46.5 kan sonuclari bir haftaya cikacakmis.Allahim korktuğumuz yere ugratmasin.
Burcuburcuuu Mucize001 malesef kimi doktorlar gercekten insanin sabrını deniyor😤 insan bir sey sormaya korkuyor cekiniyor. Allahim boyle doktorlara denk getirmesin sanki zorla yapiyor mesleğini. Azarlar gibi konusmalar vs. Bak yine sinirlendim su an🙄
Kircicegi-34 Bende bende mart annensiyim martin 3 u gibi diye dosyama işledi doktorum 13+3 üz ikili testimi yaptirdim ilk bebegim ultraonda bi sknti cikmadi kan testide yarin aksam cikacak hayurlisi insallah cinsiyetide goremiyorum ama kiz olabilir dedi
Mucize001 Burcuburcuuu Bebeğim için gerilmemeye çalışıyorum.o nemrut yuzunden strese sokmuycam diye daha israrci olmadim sorularimda.1 dk.guya muayenesi sürdü bu kadar kolay mi ölcum yapıldı sizlere de.sanırım bu sonuçlardan sonra ozelde de yaptıracağım gibi ölçüm değerlerini.
Burcuburcuuu Mucize001 canim ben henuz yaptirmadim 11+2’yiz su an. ama ozelden randevu aldik perinatologdan 6 eylulde. O bakacak. İkiz bekliyorum çünkü perinatologlar bakiyormus ikili test ikizlerde net sonuc vermiyor diye oraya yonlendirdi doktorum. Gorecez bakalim ne kadar surecek🤔
Macidenez Evett bizde kontrolden geldik 12+5 olmuşuz 🤗 ikili test için son 1 haftanız dedi Dr biz düşünmüyoruz dedik oda siz bilirsiniz dedi şimdilik bizden böyle özele gidince daha ayrıntılı görücez inşallah 🙏
Macidenez Medine_1992 yok canım devlete gidiyorum bu ay ayriyetten özelede başlicam orda belli olur sanırım
Medine_1992 Macidenez bende devlet çok zor öğrenmek devlette cuma bir daha gidicem inşallah söyler 😪😪
Zeyk Medine_1992 2 gün sonra da ben gidiyorum tam 12 haftalık olacak ikili taramaya. Umarım birşey söyler 😌🙏
Feridealbayrak 28haziran merhaba canım ikiz bebek olduğu ne zaman belli oluyor yani daha çok yeniyken de anlaşılıyormu ultrasonda
Burcuburcuuu Feridealbayrak canim merhaba. Biz mesela ilk gittigimzde tek dollenme vardi 3. Kontrolümüzde yani 3 hafta sonra bir dollenme daha var dedi. Simdi 11+2deyiz cok şükür. İkiz bekliyorum ben de🤗🙏
28haziran Feridealbayrak canım benim 6 haftalıkken iki kese görüldü kalp atışları da duyuldu öyle öğrendik
Filizcck Merhabalar bizde bugün tam 11 haftalık olduk 😊 2li test gittiğim hastahanede 600tl :( istanbulda daha uyguna yaptıran var mı ?
Dinleyici33 Filizcck Konya da bir özel hastane de geçen hafta 65TL ücret ödeyerek yaptırdım..600TL gerçekten çok fazla..
Zeyk Filizcck ikili tarama testini devlet Hastanesi'nde yaptırıp sonucunu özel deki doktorunuza da gösterseniz? Ücretsiz çünkü Devlet Hastanesi'nde yazık paraniza sonuç olarak vergisini ödüyorsunuz 💜
Burcuburcuuu Filizcck 600 tl cok fazla bence de devlete gidip yaptirin sonucu ozeldeki doktorunuza gosterin. Ben de 6 eylulde gidicem illa 12+4 olmasi gerekiyormus çünkü 🤔😒 gerci bana da 400 tl dedi ikiz bebekler olduğu icinmis o da, 200 tl imis normalde.
Burcuburcuuu Filizcck perinatologa yonlendirdigi icin mecbur ozele gidecegim ben de. Yoksa devlete yaptirir doktoruma gosterirdim cok ucuk fiyatlar ve cogu vergi gercekten 🙄🥺