Serap0733 Zeyk hayrlısıyla yavrum bakalım nolcak 40ı bulur herhal benm kız 😁yerleri de elimle siliyorm neyse bakalım nolcaksa pazar belki dogururum😂işten güçten haha
abilgili Cigdem0707 valla ben de o gün doğursam çok güzel olur ya hem kontrolüm var zaten, doktorum hastanedeyken mesai saatleri içinde bir avazda inşallah😂🐣 ama benimki tutup yarın gelir, 29 Şubat’ı kaçırmaz 😄
Snd_dzgn23 Zeyk evet ya artık gelsinler vala gözüm yolda bekliyorum her an sanki doğuracakmış gibi düşünmek de yoruyor insanı 😊😊💐
Zeyk Snd_dzgn23 🤗🤗 bende öyleyim inan bir yanım yavruma kavuşma peşinde bir yanım endişe panik halinde 👀
Selmanur Medine_1992 rabbim yardım etsin hepimize .doğuranlar yazsın merak ediyorum .bizden önce kim doğuracak diye 😇
Zeyk Snd_dzgn23 hazır herseyimz sende hazırla kenarda dursun sonra panik falan yapmamis oluruz daha iyi oluyor.
Snd_dzgn23 Zeyk ben de hazırladım bir hafta falan oldu herşey hazır hatta eşime tatbikat yapıyorum iki çanta hazırladım bir bana bir bebeğe diyor ki hangisini getirecem 🤦🏽♀️Birimizden birimi kıyafetsiz bırakacak benim herif 😂😂😂
Mlsldy Kızlar 37+4 üm dün geceden beri geçmeyen bel ağrısı var kasıklara da vuruyor ilk defa bu kadar şiddetli. Normalde 2 saat sürer geçerdi ya da uzandığımda geçmiş olurdu ama ne yaparsam yapayım geçmiyor. Doğum belirtisi mi yaşayan var mı?
Zeyk Mlsldy dinlenince geçmiyor zaman aralığı kisalip şiddeti artıyorsa doğum sancıları oluyor canim. Dk tut düzenli aralıklarla şiddetli ağrıların olursa gidersin. Belinden giren ağrı şiddeti elektrik çarpması gibi birşey diyorlar. Yani doğum sancısı diğer sancılar gibi değil insan anlıyor diyorlar
Srplarikan Zeyk ay sevindim sizin adınıza valla 😊bu arada bende kilo almıyorum son 14 kiloyla kapatcam çok güzel bir duygu ☺️
Zeyk Srplarikan çok teşekkür ederim🙏🤗 ay evet kilo almadigimi duymayı çok seviyorum 😂😂😂😂 böyle kapatalım 💪