Jasminixx Cigdem0707 pazartesi kaçta randevun karşılaşırız belki ☺️ bendede anne kayın valide var ama hiç biri yapabilecek gibi değil o yüzden en iyisi yaptırmak 😊 herşeyimi kendim yaptım zatendoğum yapınca paylaş bizimle burda merak ederim seni
Cigdem0707 Jasminixx 11.20 de randevum canım.Anladim hayirlisi o zaman.Paylasirim canim merak etme😀Ayh çok heyecanli son gece nasil uyuyacagim
Jasminixx Zeyk benim ilk kızımda 35 haftada ödemim başlamıştı Sonlara doğru ayağım dev gibiydi ama bu hamileliğimde iki üç gündür oluyo 38 deyim hemde gayet normal ödem olması korkma 😊
Zeyk Jasminixx bende 38.haftadayim ay sağolasın varya ayaklarımı öyle gorunce şoka girdim 😬🙊 teşekkür ederim 🌸
Asianyx Zeyk bu donemlerde uzun sure ayakta kalmak yada cok uzun sure oturmakta ayak ve bileklerde sislige neden oluyor. Iki hafta once bende bi kac gun bu sorunu yasadim doktor boyle soylemisti dinlenirken yan yat bobreklerin daha verimli calisir cok uzun sure ayni pozisyonda kalma demisti uc gun falan surdu ve gecti zaten o odem sonrasinda yasamadim oyle bir sorun sizde de Benzer bir sebepten dolayi olmus olabilir
Zeyk Asianyx olabilir ya 😔 soluma uzaniyorum hep ama bugün ne tetikledi ödem yaşadım acaba. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🌸
aslikls3 Zeyk benim 5. Aydan beri ödem oluyor bu ay iyice arttı ayağım iki katına çıktı diyebilirim tuz yok hamurişi yok yine de oluyor tansiyonum da iyi sürekli takip ediyoruz 😊 doktor normal dedi
Dilankenger handenur1404 canım doktorum normal dedi . benimki 34 te 44 cm . boy olarak femur uzunluğundan hesaplanıyor ya ultrason fotoğrafında haftasıyla uyumlu görünüyor . kilo olarak haftasından öndeymiş hatta benimki . takma kafana down sendromlu olma ihtimali çok düşükmüş işte bol dua et sağlıkla doğsun inşallah
aslikls3 Zeyk çok zorr ayakkabılar olmuyor bana uzun zamandır sırf hamilelikte giyerim diye ayakkabı aldık 😂 şimdi ellerim falan da şişiyor bazen avcumu kapatamıyorum 🤷🏻♀️ Senin az zaman kaldı benim daha gün olarak var erken davranmazsa oğluşum 😀
Medine_1992 asli_kerem inşallah öyledir canım doktorum çok iyi ama relax bir adam ondan bugün korktum baya ya
Zeyk aslikls3 aman Allah'ım. El ve yuzde olan odemlerim olursa zaten hemen acile gitmem lazım. Çünkü tansiyon takibindeyim idrarimda protein kaçağı vardi. Doktor öyle demisti. Tek ayak şişmesi sıkıntı değil ama sabah el ve yüz ödemin olursa mutlaka gel demistiiiii.😬😬 Hayırlısıyla bir dogursaydik 🙏
aslikls3 Zeyk ay tansiyon önemli bir korkudan tansiyon aleti aldık günde defalarca ölçüyorduk artık 😂 inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi çok az kaldı Allah’ın izniyle 😊
Gigi89 handenur1404 Dilankenger benimde femur kemiiği 2.5 hafta geriden geliyo diğer değerleri normal. Sizin diğer değerler nası? Son haftalarda çıkan gerilik yapısal diyorlar minyon bi insan olcak ya da çok uzun boylu olmıcak belkide kötü şeyler düşünmeyin düşünmeyelim. Sağlıkla doğsun inşallah bebişlerimiZ🙏🏻
Dilankenger Gigi89 ben minyonum şahsen korkmadım arkadaşı biraz doktoru korkutmuş sanırım . fl uzunluğu 34+0 da 65.6 mm çıkmış baktım şimdi ultrason kağıdına . bunu 7 ile çarpınca haftasıyla uyumlu olduğunu gördüm . normal alt sınır 61 miş internetten de baktım . 35+0 da fl uzunluğu 67.3 mm olmuş yine normal çıkıyor . doktorum da bana kısa falan demedi normal dedi . kısa olsada genetiktir ben kısayım çünkü
handenur1404 Gigi89 femur kemiği 3 hafta diğerleri 2 hafta 1 hafta geri 29. Haftamızdan beri Bi haftalık basladı gerilik şimdi genel oltalama 2 hafta gerilik var doktor minyon bi bebek olucak diyodu ama dün öteki İhtimalide söyledi inşallah saglıklı dogsunlar 🙏🏻
Gigi89 Dilankenger bana da doktorum öyle dedi normal dedi e benimde eşiminde bacaklar leylek değil maalesef😂 yavrumuzda bize benzemiştir minyondur. Şimdi öyle okuyunca onunkini bende bi endişe ettimde doktor anormal bişey olsa derdi haklısın
Osgem2019 Dilankenger canım Nası kısa oluyor ki zaten doğan bebek 53 hadi en uzun 56 cm doğsun nasıl 65 cme kısa diyor doktorunuz ya da siz