Birsen_S Medine_1992 aynı şey bende de oldu 200 lira verdik bizde ama sezaryen günü fiyattan düşecek dediler. Anestezi uzmanı da o gün karar verirsin basıl olacağına dedi ben de şaşırdım 🤷♀️
Birsen_S Medine_1992 bize öyle söylediler canım toplam fiyat 2250 dediler onu da işte 200 ü düşecek kalanını da doğum olduktan sonra alıcaz dediler
Deletedmom270 Kızlar şimdi özel de doğum yapacaklara bir sorum olacak simdi dogum ücreti icinde hersey demi bu kan verme anestezi vs birde anestezici ile dogum yapacagimiz gun mu gorusuyoruz kan veriyoruz acaba sezeryan olcam
Medine_1992 Deletedmom270 canım daha bugün gittim anestezi için kan verdik 300 TL ödedik bilmiyorum fiyata dahil mi 🤷♀️
Balimkiz Deletedmom270 bizimki paket canım anestezi falan içinde anesteziyle bugun görüştüm 3 mart doğumum olacak ama hastaneden hastaneye değişebilir
Cigdem0707 Deletedmom270 benim her sey icinde hatta bebis icin yapilacak ilk testler de icinde.Ben tahliller icin kanimi bugun verdim. PAZartesi gidecegim anestezi uzmaniyla gorusecegim.Sonra doktor muayene edecek.Nstye girerim.Sali da saat 10 da doguma giriyorum insallah
Birsen_S Deletedmom270 benim kanı bugün aldılar o gün bunlarla sizi uğraştırmak istemiyoruz dediler ve evet kan alma ücretleri de doğum parası içinde benim
Cigdem0707 Jasminixx canım yok sadece baktıkk ne var ne yok.Surekli bir sirkülasyon var ki.O sabah hangisi boş olursa ona yerleşeceğiz.Masa yok istiyirsun hemşireler getiriyormuş.Ya da organizasyon masası kiralabiliyorsin.Kan verdim tahlillernicin. Biliyorsun degil mi doktor bana gün verdi Saatim de belli sali 03.03 10 da Allah izin verirse gireceğim ameliyata😁
Jasminixx Cigdem0707 biliyorum hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş🙏 Ben gezmiştim odaları süit odayı falan daha önceden... benimde pazartesi saat 10 da randevum iyice ağırlaştım valla cumartesi evi temizleteyim hazır olsun her an gelicek gibi geliyo 😁
Cigdem0707 Birsen_S ben de öyle hepsini bi anda yaşiyorum😂korku panik stres uzuntu heyecan merak😂telas
little_mom_141 Benim kızım en çok bu hafta kilo almis. 350 Gr. 3.180 oldu. Eğer kilo aliminin yavaşlamasına doğum doğru orantiliysa ben daha çok bekleyeceğim demektir ☹️☹️ çok sıkıldım ya doğsa artık keşke 🙈