Zeyk Medine_1992 maalesef aynı durumdayım canım yediğim yemek de artık çok geliyor Yalın kuş da hiç durmuyor.😬😬
Birsen_S Zeyk bende de hareket baya fazla ya herkes azalır diyordu ama olmadı hatta kilolandıkça canımı çok fazla acıtmaya başladı artık bazen nefesim kesiliyor gerdirdikçe elini ayağını 😌
Zeyk Medine_1992 bazen dursun artık diye bekliyorum resmen çünkü alanı azaldığı için ayakları kaburgami deliyor 😭
Sabisulusy Terspektif canım bu gün doktora gittim sabah sabah 2 doğumu vardı içimden acaba biri sen mısın diye geçirdim 😊
abilgili Medine_1992 canım seninki hem makat geliş hem iri bebek olunca daha minimal hareket etmesi çok normal👍🏻Döndüklerinde ayaklarına yer açıldığı için o ayaklar sağ göğüs kaburgasını kurcalıyor, deliyor adeta😏
Medine_1992 abilgili doğrudur canım benim ayakları başında bebeğimin iki büklüm ve karnımın tamamen sağında sıkışık 😪
HGC Vatanseverr amiiin ben de nst’ye girdim şimdi, doktorum doğuma gitti onu bekliyorum bakalım ne diyecek 🤦🏻♀️
HGC little_mom_141 muayenede nişanım geldi sancılarım çok yok. Doktor da yatışını yapalım baya bir kan geldi doğum başlamış 1,5 cm açıklığın var dedi 😭 ben şoklardayım.
Terspektif HGC ayyyy doğuruyor musun 🙊 Allah bi avazda kurtarsın canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻
little_mom_141 HGC yaaaa gerçekten mi 🙈 bende şok oldum şu an. Dün pek bakamadım telefona geç gördüm mesajını☹️ Şimdi nasılsın canım kavuştun mu yoksa bebegine. Doğum ilerliyor mu? Okumamı istediğin bı dua filan var mi?