Birsen_S abilgili maşallah 🧿 canım zaten şimdi başlatsa da açılman falan yoksa seni zorlar benim doktorumda bunu kabul etmiyor direk suniyle başlatmam sancın olmadan dedi sanırım bir sorun yoksa en mantıklısı da o 😌 çatıya da bebek irileştikçe olur mu diye bakıyor olabilir belki kendini teyit etmek için 😌
abilgili Birsen_S aynen canım, bebeğin durumuna göre çatıyı da tekrar değerlendirmek istedi🙏🏻🧿Bize de artık beklemek düşüyor😊İnşallah her şey yolunda gitsin, sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏🏻🧿🧿
Gigi89 Ozgeloca benimkide son bi haftası 38 im anca 2850 oldu:( ancak 3000 doğr diyo doktor. Sağlıklı olsunlarda sonradan toparlar inşallah napalım üzülme. Ben de takmamaya çalışıyorm
Zeyk abilgili yaaaaa yerim tombik surat. Çok sevindim. Şuan herşey yolunda ilerliyor darısı başımıza artık doğum haberini bekliyoruz o zaman🤗🤗🌸
Zeyk Cigdem0707 hadi bakalım cuma günü bende birşeyler öğrenebilirim inşallah yazarım 🙏 şekli önemli değil sağlıkla gelsinler de yeter 🌸
Gigi89 abilgili a tombişcik sıkışmış ahhahaha bakalım ne zaman keyfi gelmek isteyecek. Aramızda tahmin yapalım bakalım tutacakmııııı kimler bekliyodu normali😂 Zeyk 😂😂😂 eller havaya ben benimkini açıyorm bence ben 6 mart. ama benimkini anca 3 kilo doğar dedi ya:( yinede moralimi bozmak istemiyorum minnoşum çok kilo alamadı. :(( olsn sağlıklı olsunda inşallah sonradann toparlar. Cigdem0707
Ozgeloca Nzziss valla stres oldum çok doktora her gittiğimde tansiyonum yükseliyor acaba çocuk kilo aldı mı diye gerçi ben sezaryen düşünüyorum
Hulya90 Sanırım içinizde en son ben doğum yapicam 37haftada alıcak sezeryanla. Ilkw gebelikte 38de preeklamsi yasagmdigim icin
_rabia1513 Medine_1992 ben de alacağım daha heycanla bekliyorum günü 🤗🙈 sağlıkla kucagina alırsın inşallah canım 😊
HGC little_mom_141 benim de 32.haftada kasılmalarım çıkınca doktorum erken doğum riski vs dedi ısrar kıyamet daha az hareketle ve ilaçla 34.e kadar çalıştım sonra izne ayrıldım şuan 38’im öyle belirgin bir işaret de yok sancı ağrı çok çok az yarın da randevum var bakalım neler bekliyor 😅 erken doğum olmasın derken geç doğum olacak galiba 😅
little_mom_141 HGC hahahah valla aynı ben 😂 hiç ne gelen var ne giden. Sancılarım bile çok azaldı. Annemler dalga geçiyorlar bizi diktin yanına nolcaksimdi diyorlar 😂
Oznurtnc Bende Mart annesi olucam derken şubat annesi oluyorum. Doktorum gün verdi Cuma gününe sezeryan için🙏🏻
Susam-93 Kızlar bende 37 +2 ym yarn sezeryan icin gun alıcam 35 haftalkken 3kiloydu kilosundan dolayi normalden vazgctim. Adet agrisi gibi agrilarim var normalmi ? Birde sezeryan tarihini kendmz secebiliyormuyuz ?
Susam-93 Medine_1992 yaaa tesadufe bak allhım yavrularimizi saglikli shatli kucagimiza almayi nasip etsin insallh